Kanlı Elmas

mertpasaoglu-748
mertpasaoglu-748

13 Ocak 2007 tarihinde eklendi
bence leonardo dicaprionun en iyi şekilde sergilediği bir film ve jennifer connelyin güzelliğini unutmamak lazım arkadaşlar size tavsiyem bu filmi kaçırmayın
iste-budur
iste-budur

12 Ocak 2007 tarihinde eklendi
mükemmel.harika bir film.10 üzerinden 10.hiçbir ayrıntı bile kötü değil.herşeyiyle çok beğendim.bence bu sene leonardo'nun altın senesi.köstebek,blood diamond derken kendisi gerçekten altın çağını yaşıyor.
teruda34
teruda34

11 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Mükemmel bir film,batılı vahşilerin elmas uğruna bir ülkeyi kan gölüne çevirmelerini konu alan bir başyapıt.10/10
udinarli
udinarli

11 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Caprionun ben bu yil oscari almaliyim artik filimlerinden bir tanesi gerek Kostebek filminde olsun gerek bu filmde olsun bayag dise dokunur isler yapmis.Hepsinin otesinde yuz kizartici bir katliamin arkasindaki isimlere direk dokunan bir film oldugu icinde takdir ettim.Son zamanlarda aksiyon-macera filmi izlemek isteyipte izleyemeyenlere guzel bir sans veriyor bu film.
utku-berk
utku-berk

10 Ocak 2007 tarihinde eklendi
güzel film ama mükeööel değil 8 yeterde artar.
lotusflower
lotusflower

9 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izlediğim filmlerin en iyisi diyebilirim. Sürükleyici ve farklı temasıyla izlenmesi gereken bir film!..
schindlerin
schindlerin

7 Ocak 2007 tarihinde eklendi
iyi film di caprio oscar alırsa bu filimi ile alır
köstebek ile alamaz
rorschach
rorschach

6 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Film genel olarak güzel fakat filmin başında kırılan bi kapının tekrar kapatıldını görünce film ne kadar güzel olursa olsun insanın filme olan bakış açısı değişiyor.
libido27
libido27

5 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Çok heyecanlı-sürükleyici- düşündürücü ve sonu merakla beklenen çok sağlam bi aksiyon filmi olmuş.

DiCaprio gerçekten role çok yakışmış ve hayranlıkla izlettiriyo kendisini ve bütün filmi

Sıkı bi yapım izlenilesi, vurgulanması istenen konuda tam anlamıyla izleyiciye veriliyo bence :) 10/9 verdim ben
tedbundyla
tedbundyla

4 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Tek bi kelime;İzleyin!...
meri-4d
meri-4d

3 Ocak 2007 tarihinde eklendi
muhteşem oyunculuklar,muhteşem bir aksiyon sonuda mükemmeldi mutlaka izlenmeli bence leonardo dicaprio nun oyunculuguda inanılmazdı ben cok begendim
ugurundur-21
ugurundur-21

3 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Gerçekten de Müthiş bir film.Gecirdiğiniz zamanın her dakikasına değiyor.Bence Oscar alacak bir film ve kesinlikle alacak Tavsiye ediyorum Çok etkileyici müthiş bi film
üsstad
üsstad

21 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Djimon Hounsou bu sene yapılacak olan Oscar’da en iyi yardımcı erkek oyuncu dalında en güçlü aday ayrıca en iyi Yönetmen ve en iyi film dallarında şansı oldukça yüksek.güzel hareketli bir film.Di Caprio yine muhteşem
hibergate
hibergate

21 Kasım 2006 tarihinde eklendi
di caprio nun çooktan romantik prenslikten üst düzey karakter oyunculuğuna geçtiğini filmlerinden oyunculuğundan görüyoruz yine üstüne düşeni fazlası ile yapacaktır...