Kanlı Elmas

mod-girl
mod-girl

11 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Film ilk seyrettiğimde beni acayip etkilemişti.Fragmanını bile seyrederken etkiliyorsa bu film süper demektir.Bazı gerçekler o kadar güzel işlenmiş ki.Sonunda yıkıldım ama o bile çok güzeldi.Kaçırılmaması gereken bir film.
akifsolak
akifsolak

9 Şubat 2008 tarihinde eklendi
bir kara afrika filminde bile beyaz bir kahraman.öpeyim o soluk benizli kahramanınızı dedirten film.sömürdüğünüz yetmedi bir de dalga geçmek öyle mi?
vietnam88
vietnam88

8 Şubat 2008 tarihinde eklendi
ben böyle bir film görmedim.süpermiş ya.bu filmi 10 kerede seyretsem bıkmam.filmin sonu öyle duygusal bir sonla bitiyoki duygulanmamak mümkün deil.kesinlikle izleyin.izlemesseniz üzülürsünüz
careles
careles

6 Şubat 2008 tarihinde eklendi
son bi kaç yılın köstebekle birlikte en iyisi..
hale55555
hale55555

5 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Bence izlenmesi gereken filmlerden.leonardo da harika.Zaman geçmeden izeyin...
y-gumussoy
y-gumussoy

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

4 Şubat 2008 tarihinde eklendi
izlemeniz gereken bir film. etrafımızda dönen bütün oyunları bütün savaşları bütün barışları ve her şeyin ana nedenini anlatan bir film...
denizilke2
denizilke2

26 Ocak 2008 tarihinde eklendi
süper bir film, biraz fazlaca uzun ama değer, biz rahat evlerimizde yaşarken afrikada insalar nasıl yaşıyor dedirten cinsten mutlaka izlenmesi gerekir 9/10
dr-
dr-

23 Ocak 2008 tarihinde eklendi
çok iyi iş çıkarmışlar özellikle film müziklerine hasta oldum..
desoc
desoc

23 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Filmi dün bir kez daha izledim ve kendimi binbir duyguyla aynı anda başa çıkmaya çalışırken hissettim.Bir yandan filmin aksiyonuna katılıp akıyorsunuz, bir yandan fondaki drama ve zalimliğe gözyaşları döküyor, kötülere küfürler ediyorsunuz.İzlenmesi gereken bir film kanımca.9/10.
marlllyn
marlllyn

13 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Film konu olarak önemli, ancak bence işlenişi açısından aksiyon daha ön planda. Yönetmenin konuya odaklanmaması kendi seçimi olabilir ama aksiyon ağırlıklı işlenmesi filmi vasat kılmış. Yine bence ,aksiyon açısından da bakıncada filme güzel bir filmmiş diyemiyorum. Tabi ki bunlar benim düşüncelerim.
selo-jin
selo-jin

11 Ocak 2008 tarihinde eklendi
di caprionun kendini aştığı filmlerden birtanesi işlenilen konu ve yönetmenlik dört dörtlük
ill-key
ill-key

9 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Filmdeki herşey gerçekmidir bilemiyorum ama işlenen tema gerçek ve insanın hayatının ne kadar önemsiz olduğunu anlıyoruz.Klasik amerikalı genç ve gazeteci,aralarında iyi ingilizce bilen bir yerli..Konu farklı karakterler aynı..10/7..
Demirtas
Demirtas

6 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Süresi bir çok izleyici için handikap sayılabilecek kadar uzun olmasına rağmen baştan sona zevkle izlenen çok başarılı bir yapım Kanlı Elmas. Gerçek hayat hikayeleri sinema için her zaman bulunmaz nimet olmuştur. Ben bir izleyici olarak, bir film eğer gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmışsa o filmi mutlaka izlemek isterim. Kanlı Elmas son derece başarılı. Mutlaka izleyin derim.
maunkaplama
maunkaplama

28 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Filmi izlerken ne olduğunu bilmiyorum ama bişeyler hep eksik geldi. Aksyonun çok dibine vurmuşlar asıl anlatılmak istenen konu tam vurgulanmamış gibi geliyor bana. Ama yinede güzeldi.
teknokurdu59
teknokurdu59