Kanlı Elmas

burakzekai-29
burakzekai-29

5 Şubat 2007 tarihinde eklendi
çok daha güzellerini izledim.aksiyon sahneleri ve işlenişi güzel ancak elmas olayının karanlık yüzü çok daha güzel,duygulu ve objektif olarak işlenebilirdi.
MİRKWOODLULEGOLAS
MİRKWOODLULEGOLAS

5 Şubat 2007 tarihinde eklendi
çok çok da beğenmedim , çok daha vurucu bir denaryo ve kurgu olabilirdi.. vasat üstü olmuş
underlinewords
underlinewords

4 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Şunu vurgulamak lazım ki, DiCaprio oyunculuk kariyerini sağlam adımlarla çıkıyor. 'Köstebek' filmindeki performasının, bu filme oranla daha iyi olduğunu bir parantez açarak belirtmekte yarar var. Bunun haricinde DiCaprio, oyunculuğundaki o 'çocuk yüzlü aşık adam' klişesini değiştirip, ayağı yere sağlam basan ve yetişkin rollerle devam etme tavrında ne denli haklı olduğunu ve bu konuda gerçekten başarılı olduğunu söylemek gerekir.

Yönetmen Edward Zwick, senaryoyu parçalara ayırarak anlatmayı tercih etmiş. Görsel kompozisyon bölümlerden oluşuyor ve bu da filmin anlatımında izleyici açısından rahat ve bir solukta izlenebilir bir kurguyu oluşturuyor. Bu noktada başarılı bir anlatım tarzı var. (Bu arada Jennifer Connelly'nin oyunculuğu dikkat çekici.)
goktug8261
goktug8261

1 Şubat 2007 tarihinde eklendi
ya öyle abartılacak kadar güzel de değil. ben çoğu yerinde sıkıldım. ama genede izlenir.
beramedus
beramedus

29 Ocak 2007 tarihinde eklendi
seyre deger fakat daha ıı olabılecek bı fılm lord of war daha basaralı karsılastırma yapacak olursak