odinhan
1.029 değerlendirmeler
17 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Gerçekten de başarılı bir film.Fakat benzer senaryolu filmlerden çok da farklı bir yapıya sahip olduğu da söylenemez.Örneğin Lord of war filmini izleyen biri iki kez aynı filmi izlemiş hissene kapılabilir.10/8
film beklemediğim kadar güzel. gerek mantıklı konusu olsun. gerekse sahneleri senaryonun izleniç biçimi çok iyi sürükleyerek izletiyor. dicaprio çok iyi oynamış. izlemekten vakit kaybı omayacak güzel bir film. ;)
son zamanlarda izlediğim en ama en iyi filmdi leonardoyu bukadar beğeneceiğim aklıma gelmezdi (: oyunculuk senaryo ve müzikler süperdi özellikle müzikleri bulup dinleyin arkadaşlar harika
gerçekleri anlatan inanılmaz bir güzelliğe sahip proje savaş tanrısı filmide senaryo olarak güzel ama filmin akışı sıkıcı ama kanlı gömlekte bitmeyen aksiyon sahneleri afrikada ki temiz insanların düştüğü mezalim çaresizlik yaşam için savaş en çarpıcı şekilde bu filmde mutlaka izleyin
çok güzeldi, oyunculuklar, konu, tema ve mekan süperdi, solomon vandy roplündeki arkadaşımız çok süper oynamış, di caprio ile ilgili konuşmay abile gerek yok, herkes süper, herşey çok iyi 10 üzerinden 10
güzel bir film.leonardo bu filmle oscara aday oldu fakat o kadar da iyi oynamamış yani oscara aday olacak kadar.djimon honsou yu çok begendım.genel olarak iyi bir filmdi başta dediğim gibi..
Edward Zwick elmas kaçakçılığına gerçekçi bir bakış atıyor.İnsanın kanını donduran gerçeklerle dolu ’’Blood Diamond’’ her açıdan övgüyü hak eden bir yapım.
çok muhteşem bir film. bu film tarihe geçmeli çünkü leonardo dc olupta öpüşme sahnesinin olmadığı ender bi film . neden bilmem ama ben filmin son 15dksını ağlayarak izledim herkese iyi seyirler