Kanlı Elmas

Ilknur K
Ilknur K

18 Aralık 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle çok güzel izlenmesi gereken bir film. filmde çok çarpıcı görüntüler ve mesajlar var. gerçekleklere ayna tutmuş bir film. ancak bu filmin galasına elmas yarışı yapmaya gelmeleri çok ilginç ve ayıp olmuş. 10/10
senel-elif
senel-elif

1 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Kesinlikle 2006'nin en iyi filmi ve benim de favori filmlerim arasinda.Sinemada izlemediyseniz dvdsini alip izlemenizi tavsiye ederim.

Leonardo Di Caprio oldukca hafife aldigim bir oyuncuydu ama bu filmle kendisine hayran kaldim.Benim puanim 9...
ferrota-21
ferrota-21

13 Kasım 2007 tarihinde eklendi
film aslında müthiş ama bu amerikanın hayranlığını bize yansıtmasalar iyi olcak galiba sanki amerika elmas ticareti yapmıyo da bizi bunları anlatıyorlar herkes neyin nasıl ılduğuna dair bişeyler biliyor neyse ama film gerçekten güzel tavsiye ederim
dragos-1071
dragos-1071

5 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Seyretmeyenin çok şey kaçıracağını peşinen söylemek gerekli. İyi bir sinema severseniz mutlaka ama mutlaka seyretmelisiniz.
Soner Ç.
Soner Ç.

28 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Vay be dedirttiren,harika bi film. Leanardo bir kez daha tek filmlik oyuncu olmadıını gosterdi.
kriker1905
kriker1905

21 Ekim 2007 tarihinde eklendi
harika bir film film resmen başyapıt
harryasin
harryasin

16 Ekim 2007 tarihinde eklendi
5,6 defa hatta 10 defa bile bıkmadan izleyecegim bi film. hiç oscar alamaması ise büyük haksızlık bence.
bu film en az 4 oscar hakediyor gerek konu gerek oyunculuk zenci adamın oyunculuğu bi kere harikaydı zaten di caprionunda önüne geçti bence fimde..:)
zak-tnt
zak-tnt

13 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Edward Zwickin hangi filmi kötü ki yahu. leonun oyunculuğu da çok iyi. olayların gelişimi çok güzel. oturup izlenesi bir film.
erdiizbul
erdiizbul

8 Ekim 2007 tarihinde eklendi
gercekten mukemmel bır fılm gercek hıkaye alınmıs dı caprıo harıka oynamıs kesınlıkle ızlenmesı lazım 10 den 10 numara yaaa cok etkıleyıcıdı gercekten muzıklerde mukemmel
kalpsiz
kalpsiz

6 Ekim 2007 tarihinde eklendi
izlemeye değer, eğer gerçekleri görmek istiyorsanız... etkileyiciydi
memoli-2
memoli-2

16 Eylül 2007 tarihinde eklendi
cidden çok etkileyici bir film..konusu süper..oyunculuklar süper..izlenmeyi ve aldığı puanı fazlası ile hak eden bir yapım...kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim..
fatih-2007
fatih-2007

10 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Film eften püften bir masal bir hikaye anlatmıyor, afrikada bir taş parçası için insan katliamını gözler önüne seriyor. Adolf Hitler’in yaptığını bugün o taşları alan insanlar yapıyorlar. Film verdiği mesaj ve içerdiği bu güzel konu yüzünden 10 üzerinden 10’u hakediyor.
pride93
pride93

9 Eylül 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle harika bir filmdi bu yılın belki de en sağlam filmiydi oyuncu kadrosu ve yönetmen gerçekten çok iyi iş çıkarmışlar
eroglutayfun
eroglutayfun

9 Eylül 2007 tarihinde eklendi
tek kelimeyle muhteşem bir film. elmas içn insanların neler yapabileceğini gösteriyor.
günümüz dünyasına eleştirel yaklaşması bakımından da güzeldi.
son olarak leonardo di caprio gerçekten müthiş bir oyuncu. yine oyunculuğunun hakını fazlasıyla vermiş.
rahimebati
rahimebati

31 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
müthiş!!!

son zamanlarda izlediğim en sağlam filmlerden...

kesinlikle tavsiye ederim