Kanlı Elmas

seroboy-17
seroboy-17

18 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Çok güzel hareketli,çatışma sahneleri oldukça başarılı,macera ve dramın bir arada harmanlandığı başarılı bir çalışma. DiCaprio nun ve Djimon Hounsou'nun oyunculuğu gayet başarılı bence kaçmaması gereken bir film
gokhanaytan11
gokhanaytan11

18 Mart 2007 tarihinde eklendi
gercekten super bı fılm beklenmedık bı seneryo ve olay kısı mutlaka izleyın cook begendım ve etkılendım
yasinmursel
yasinmursel

12 Mart 2007 tarihinde eklendi
güzel bir film zaman öldürmek için birebir ama puan verirken herkes gibi biraz cömert davrandım şu zenci arkadşımızın hatırına:D
ertcob
ertcob

23 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Sürükleyici ve güzel bir film.Ne güzel de anlatmış herşeyi.bayanlar özellikle tek taş alırken iyi düşünsünler:)Sinemada izlemeniz filmi daha etkileyici kılacaktır o sahnelerin tadı ancak oradayken güzel olur.
ismail7172
ismail7172

12 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Belki 10/9,1 hak etmiyo olabilir ama izlenebilir bi tarza film...10/8 derim
Mertkan05
Mertkan05

27 Eylül 2007 tarihinde eklendi
izlemeye deger filmlerden birisibazı sahneleri basitçe çekilsede görülmesi gerekn bir film
johnny-lee
johnny-lee

13 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
son zamanlarda izlediğim en ama en iyi filmdi
leonardoyu bukadar beğeneceiğim aklıma gelmezdi (:
oyunculuk senaryo ve müzikler süperdi
özellikle müzikleri bulup dinleyin arkadaşlar harika
yuceonder
yuceonder

9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Uzun olmasina ragmen cok akıcı. 2. perde de kurgu kopuklukları var. yine de etkileyici bir film.
udinarli
udinarli

11 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Caprionun ben bu yil oscari almaliyim artik filimlerinden bir tanesi gerek Kostebek filminde olsun gerek bu filmde olsun bayag dise dokunur isler yapmis.Hepsinin otesinde yuz kizartici bir katliamin arkasindaki isimlere direk dokunan bir film oldugu icinde takdir ettim.Son zamanlarda aksiyon-macera filmi izlemek isteyipte izleyemeyenlere guzel bir sans veriyor bu film.
emsalsizimm
emsalsizimm

10 Haziran 2007 tarihinde eklendi
yapıLan katLiamlar cok iyi i$lenmi$ .gercekten mükemmeL Dicaprio'nun oyunculugunu iLk defa ßöle beğendimm
gurkangonulal
gurkangonulal

15 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Filme 8 puan verdim. (Oneririm.)

Filmin artilari: Filmin konusu cok guzel. Elmas ticareti ile ilgili bilmedigim bircok sey ogrendim. Kitabi olsa zevkle okurdum. Ama kitabindan, filminden etkilendigimden daha cok etkilenirdim sanirim. Film akici. Sıkılmadan izledim. Oyuncularin guzel insanlar olmasi filmin seyredilebilirligine katki sagliyor.

Filmin eksileri: Bence Leonardo DiCaprio bu film icin dogru tercih degil. Oyunculugu kotu degil ama bence o role uymuyor. Cok cocuk kaliyor. O yaptigi isleri o kisinin yapabildigine film boyunca kendimi inandiramadim. Djimon Hounsounun (Solomon Vandy) oyunculugunu da cok abartili buldum. Ayrica filmin bazi sahnelerini cok acemice buldum. Ornegin Solomon Vandynin oglunu teroristlerden kurtarmaya calisirken gelisen olaylarin bazisi "yok artik" dedirtti bana. Yani ozetle filmin yonetmeni ve karakter secim takimini cok basarili bulmadim diyebilirim.
kurtulus-esen
kurtulus-esen

3 Mart 2007 tarihinde eklendi
film güzeldi 10 üzerinden 8 i aldı benden...
guldenaydin
guldenaydin

13 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Bence başarılı bir film olmuş ve film o bölgeyi çok güzel işlemiş..ben yanlız başıma izlediğim halde hiç sıkılmadım...Güzel saptamalar var.. ayrıca No child soldiers
lotusflower
lotusflower

9 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izlediğim filmlerin en iyisi diyebilirim. Sürükleyici ve farklı temasıyla izlenmesi gereken bir film!..
esmg
esmg

10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
harika bir film leonardo di caprio ve djimon hounsounun performansı çok iyi mutlaka izleyin