Kanlı Elmas

nil04
nil04

8 Şubat 2007 tarihinde eklendi
film gercekten cok güzeldi oyunculuklar mukemmeldi ilk yarıda sürekli bir hareketlilik vardı ama ikinci yarıda tam konuya giriyordu gercekten keyıfle heyecanla ızlenebılcek bır fılm tavsıye ederım
zgrklc
zgrklc

10 Haziran 2007 tarihinde eklendi
dort dortluk bır film olmus oyunculuk senaryo kamerasıyla herseyıyle kesınlıkle ızlenılmesı gereken bır fılm..
hayalci-010
hayalci-010

16 Mart 2007 tarihinde eklendi
çok güzel bir film,son aylarda yapılan nadide yapımlardan bence(bir film tutkunu olarak :))izleyin izleyin,pişman olmayacaksınız..
sheeter
sheeter

3 Şubat 2007 tarihinde eklendi
hepimizin almak isteyecegini elmasların nereden geldigini nasıl geldigini merak ediyorsanız izleyin derim, ben cok begendim filmi köstebekten sonra cok da farklı bir rol degil leonardo di caprio icin ama cok iyi oynamıs
frht0702
frht0702

13 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bu kadar güzel olacagını sanmıyordum hayatımda izlediğim en iyi 3 filmden biri gercekten mükkemmel bi film bi yanda bi elmasın pesinden kosturan bi adam bi yanda oğlu icin birbirinden farklı onlarca tehlikeye giren baba belkide oradaki olaylar ancak bu kadar güzel yanısıtılırdı beyazperdeye...djimon hounsou ve leonardo di caprio nun oyunculuklarıda unutlmaması gerek harikalardı gercekten 10luk bir film
erdiizbul
erdiizbul

8 Ekim 2007 tarihinde eklendi
gercekten mukemmel bır fılm gercek hıkaye alınmıs dı caprıo harıka oynamıs kesınlıkle ızlenmesı lazım 10 den 10 numara yaaa cok etkıleyıcıdı gercekten muzıklerde mukemmel
elizabeth-jack
elizabeth-jack

3 Şubat 2007 tarihinde eklendi
az önce izledim filmi tahmin ettiğim gibi süperdi..nasıl bir dünyada yaşadığımızı birkez daha anlamış oldum....kesinlikle kaçırmayın izleyin
necatikahya-1959
necatikahya-1959

28 Şubat 2007 tarihinde eklendi
çok güzel. filmde olanlar hala yaşanıyor ve biz hiç birşey yapamıyoruz. bu gerçekten de insana dokunuyor malesef. mutlaka izleyin
meri-4d
meri-4d

3 Ocak 2007 tarihinde eklendi
muhteşem oyunculuklar,muhteşem bir aksiyon sonuda mükemmeldi mutlaka izlenmeli bence leonardo dicaprio nun oyunculuguda inanılmazdı ben cok begendim
mertpasaoglu-748
mertpasaoglu-748

13 Ocak 2007 tarihinde eklendi
bence leonardo dicaprionun en iyi şekilde sergilediği bir film ve jennifer connelyin güzelliğini unutmamak lazım arkadaşlar size tavsiyem bu filmi kaçırmayın
redhead-2
redhead-2

1 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
gerçekten muhteşem bir film...
angelusra-b
angelusra-b

17 Şubat 2008 tarihinde eklendi
muhtesem bir film gercekten insanı cok etkiliyor...o acıyı seyirciye gecirmeyi basarmıs.bence kesinlikle izlenmeli...
teenyoung
teenyoung

12 Mart 2007 tarihinde eklendi
Dün Akşam İzledim Filmi Gerçekten Kusursuz ,Sonu Beni Hüzünlendirdi Gerçekten Zenci Babanın Hali Bayağı Acıklıydı İzlediğim Ve Aynı Anda Etkilendiğim Nadir Filmlerden 10/10
bestella
bestella

7 Şubat 2007 tarihinde eklendi
hayatımda bu kadar güzzel bir film gördüğümü hatırlamıyorum.kelimenin tam anlamıyla muhteşem bir film olmuş.tebrikler.
scofield-
scofield-