Kanlı Elmas

HAMLET1980
HAMLET1980

8 Haziran 2009 tarihinde eklendi
seyrettiğim en güzel di caprio perfonmansı filme tam oturmuş. film tam bir başyapıt bence arşivinizde olmazsa olmazlardan....10/10
si-ar
si-ar

23 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
şu kadarcık sey için yapılanları göürünce acaip üzüldüğüm ve etkilendiğim bir film izlenmeli
The-Erinch
The-Erinch

2 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
olağanüstü ve etkiliyeci bir film olmuş...acı gerçekleri göz önüne seren bu filmi çeken herkesi tebrik etmek lazım..!! muhakkak izleyin,3 saatinize ve verdiğiniz paraya değecek..!!!
nuray-eylul
nuray-eylul

11 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Filmde gerçekten bi yerden sonra pek de birşeyler olmuyo, tahminler yapabiliyosunuz... Bu anlamda biraz klasik. Ama buna rağmen son dönemlerde izlemekten zevk aldığım filmler arasına kesinlikle girdi. cast, mekanlar, müzikler oldukça güzel, bu açıdan sıkılmadan izlenebilir.Ayrıca Leanardo’yu izlemeyi özleyenler kesinlikle gidebilir...
catwoman-2
catwoman-2

13 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
filmi izledim ve ne diyeceğimi bilemiyorum.gerçekten süper bi film.hele sonu yokmu bitirdi beni.neyse bu film kaçmaz....
Eren Yenigün
Eren Yenigün

7 Şubat 2007 tarihinde eklendi
mükemmel bir filmdi bugün gittim çok güzeldi djimon hounsou üç kere en iyi yardımcı oyuncu leonardo di caprio ise bir kere en iyi erkek oyuncu dalında oscara aday gösterildi diye hatırlıyorum ama solomon’un karısı da çok güzel oynuyodu dikkatimi çekti gerçi rolünü toplasan 5 dakka etmezdi ama güzeldi
delicewatt
delicewatt

9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
hemen herşeyiyle iyi kotarılmış bir film. fakat sanki dramatik yapısı biraz daha sağlam olsa daha başarılı olabilirmiş gibi düşünüyorum, ama tabi bu olumsuz eleştiri biraz da zorlama kaçmıyor değil, yani iyi film
kalpsiz
kalpsiz

6 Ekim 2007 tarihinde eklendi
izlemeye değer, eğer gerçekleri görmek istiyorsanız... etkileyiciydi
Plagueis
Plagueis

10 Mart 2007 tarihinde eklendi
çok etkileyici ve ders çıkarılması gereken bir yapım.oyunculuklar muhteşem bence dicaprio’dan önce filmde daha üstün bir performans gösteren ve oscarı haketmesine rağmen alamayan djimon hounsou’ya dikkat edilmeli.8/10
arsev17
arsev17

24 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Son zamanlarda ender olarak çekilen iyi filmlere güzel bir örnek. Sürüleyici, ders verici ve düşündürücü.Oyuncuların performansları da gayet iyi. Filmdeki çocukların beyninin nasıl yıkandığı, nasıl birer savaş makinesine dönüştükleri ise çok etkileyici. Çocuklar bir atari oyunu oynuyormuşçasına rahat öldürüyorlar. Filmi tavsiye ederim.
korcane
korcane

13 Mart 2007 tarihinde eklendi
ben filmi cok begendim cok gzl bir aksiyon-dram diyebilirim verdıgı msj filmin cok etkıleyici bence zenginlerin o kadar para verip 5 dk da aldıkları elmasın geri planında neler dondgunu ortalıgın nsl karıstıgını kac kişinin olumune sebep oldugunu cok ii anlatıor film..ve artık caprioda avıator dan sonra kostebek ve bu film ile cocuksu yonunu artık atmış ii bır oyuncu olmuş durumda ..bence izlenmesi gereken bir edward zwick filmi ii yonetmen yıne ii bir fılm..10/8
dilosss
dilosss

30 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bence son derce harika bi filmi fedakarlığın canlı bir örneği..bu filmde önemli olanın elmas deil..insanlık olduğunu anlıyor ve koltuğunuza çivileniyorsunuz mutlaka ama mutlaka izleyin..ben aşkımı dinledim izledim ve iiyiki izlemişim
i-just-wanna-live
i-just-wanna-live

16 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Muhteşem bir film. Ve Djimon H.’dan muhteşem bir oyunculuk. Rolünü yaşayarak oynayan bir oyuncuya en güzel örneklerden o kadar çok etkilendim ki bu olalardan. Kaçırmayın ve mutlaka izleyin.
johnnydepp-1903
johnnydepp-1903

3 Nisan 2007 tarihinde eklendi
kanlı elmas diyince herhalde herkesin müthiş keyif aldıgı sahnelerin cok sürükleyici ve gercekci oldugu özellikle oyuncuların muhtesem bir performans sergiledigi son yıllarda yapılan en iyi filmlerden birisi olduguna inanıyorum mükemmel oyunculuk mükemmel bir hayat hikayesi arsive hala katmadınız mı bu filmi üzüldüm sizin adınıza :)
ill-key
ill-key

9 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Filmdeki herşey gerçekmidir bilemiyorum ama işlenen tema gerçek ve insanın hayatının ne kadar önemsiz olduğunu anlıyoruz.Klasik amerikalı genç ve gazeteci,aralarında iyi ingilizce bilen bir yerli..Konu farklı karakterler aynı..10/7..