Kanlı Elmas

nilufererdal
nilufererdal

5 Şubat 2007 tarihinde eklendi
mükemmel bi film bence , bence biz de artık bu dünya düzeninin değişmesi için bir şeyler yapmalıyız bugünden itibaren
saliherol26
saliherol26

9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Beklediğimden de güzel bir film çıkmış ortaya. Sefaletin başkıtası Afrika ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi. Bu film sayesinde artık birçok kişi Afrika’nın gerçekleriyle yüzleşme fırsatı buldu.Oyunculuklar oldukça iyi, özellikle Djimon Hounsou. Bu film yılın en iyilerinden ve izlenmeyi kesinlikle hakediyor.
deniz155155
deniz155155

15 Şubat 2007 tarihinde eklendi
film bayağ güzeldi ilemenizi tavsiye ederim.kadınlar umarım bir daha düşüncelerinden kocam veya sevgilim bana elmas alsınlar diye geçirmezler.parıldayan ufacık taşlar uğruna ne kadar tane insanların öldüğünü bu film gözler önüne seriyor.ayrıca oyunculuklarda çok güzel
hayalci-010
hayalci-010

16 Mart 2007 tarihinde eklendi
çok güzel bir film,son aylarda yapılan nadide yapımlardan bence(bir film tutkunu olarak :))izleyin izleyin,pişman olmayacaksınız..
avril-zehra
avril-zehra

6 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
izleyenler elmas takma hayallerinden kesinlikle vazgeçicek , küçük bi taş parçası için neler neler oldu ,inanamadım ..
erdiizbul
erdiizbul

8 Ekim 2007 tarihinde eklendi
gercekten mukemmel bır fılm gercek hıkaye alınmıs dı caprıo harıka oynamıs kesınlıkle ızlenmesı lazım 10 den 10 numara yaaa cok etkıleyıcıdı gercekten muzıklerde mukemmel
angelusra-b
angelusra-b

17 Şubat 2008 tarihinde eklendi
muhtesem bir film gercekten insanı cok etkiliyor...o acıyı seyirciye gecirmeyi basarmıs.bence kesinlikle izlenmeli...
elizabeth-jack
elizabeth-jack

3 Şubat 2007 tarihinde eklendi
az önce izledim filmi tahmin ettiğim gibi süperdi..nasıl bir dünyada yaşadığımızı birkez daha anlamış oldum....kesinlikle kaçırmayın izleyin
6OK
6OK

4 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Amerikan sinemasının kendini ve sürekli aynı konuları tekrarladığını anladığımdan itibaren, uzun yıllardır herhangi bir hollywood filmini izlemiyorum Sonuçta aynı tür kahramanlık hikayeleri, gereksiz içi boş komediler! 'kanlı elmas' filminide bunlardan biri zannetmiştim çünkü oyuncuları ne de olsa hollywood’un ikonlarından 'di caprio' ve 'connelly' oynuyordu. Filmi izleyince ne kadar yanıldığmı farkettim ve söylebilirim ki kesinlik izleyin, kaçırmayın! Konusu tüyler ürpertici, bir çok bayanın (şarkılarda ki gibi) kendi paralarıyla ya da hediye olarak aldıkları 'tek taş'’ın nasıl elde edildiği, oradan kazanılan paranın nerelere gittiği inanın izleyenleri çok sarsacaktır. 'bebek askerlerin' yetiştirlmesi ve yaptıkları katliamlar tüyler ürperticiydi.Henüz evli değilim, sevgilim yok! olsa da ona 'tek taş' alacak param da yok! Ama bildiğim bir şey varsa, şayet birgün birisine böyle bir hediye alcaksam kesinlikle filmin sonunda da belirtiği gibi sertifikalı olmasını şart koşacağım. O şartlarda alırım, sizde öyle yapın.
simgesimon
simgesimon

5 Şubat 2007 tarihinde eklendi
oldukça başarılı ve finaline kadar gözünüzü ayırmanın mümkün olmadığı bir film...filmin sonunda bazı bilgiler ekrana çıkıyor; sabırsızlar kaçırabilir önceden söylemeliyim...Di Caprio kendini takip ettiriryor.iyi seyirler
9060aragorn
9060aragorn

5 Şubat 2007 tarihinde eklendi
kelimenin tam anlamıyla bir başyapıt...bugün afrikada halen devam eden olayları sürükleyici bir macera şeklinde anlatan etkileyici bir film.leonardo oyunculuğunu her zaman olduğu gibi yine konuşturmuş.ama bu filmde kendisinin artık titanik'deki veya romeo ve julietteki gibi sadece bebekyüzlü bir oyuncu değil gerçek bir profesyonel bir artist olduğunu gösteriyor..ben filmi sakın kaçırmayın derim ..ve burdan yönetmene sonsuz teşekkür ediyorum.10 üzerinden 10
gizem-april
gizem-april

11 Şubat 2007 tarihinde eklendi
kesinlikle harikaydı...bugün gittim çok etkileyiciydi uzun zamandan beri böyle güzel bir film izlememiştim...mutlaka izleyin derim
Majestic-
Majestic-

20 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Baştan sona izleyiciyi kendine hapseden bir filmdi. Adaletin ızdırabını ve para için insanların nasıl da canavarlaştığını mükemmel bir şekilde yansıtmış.Leonarda bu ve köstebekteki rolüyle 'artık ben büyüdüm 'diyor.
finallyfree89
finallyfree89

5 Haziran 2007 tarihinde eklendi
di caprio nun oyunculuğuna bayıldım film çok naturel işlenmiş sadece soykırım biraz abartı bir dillle anlatılmış ama o da gayet inandırıcı olmuş kurgulama ve işleniş gayet başarılıydı kamera kullnımları ve açı ayarlamalarına hayran kaldım mükemmel bir film herkesin izlemesi gerekir charles leavitt iyi kurgulamış edward zwick de iyi bir iş çıkarmış
sbh_mavi
sbh_mavi

29 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
mükemmel, dört dörtlük bir film kesinlikle izlenmesi gereken filmlerden filmdeki vicdan muhasebesi çok ii işlenmiş tabi loe nun performansını unutmamak gerek süper........