Kanlı Elmas

memoli-2
memoli-2

16 Eylül 2007 tarihinde eklendi
cidden çok etkileyici bir film..konusu süper..oyunculuklar süper..izlenmeyi ve aldığı puanı fazlası ile hak eden bir yapım...kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim..
Ertan Can
Ertan Can

30 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Muhteşem bir film.. Tam puan!
TC Mustafa B.
TC Mustafa B.

21 Şubat 2014 tarihinde eklendi
Çok beğendim, çok etkilendim! Verdiği msjlar süperdi. Çok anlamlı bir film!
can07
can07

17 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Emperyalizmin ne gibi sonuçlar doğurduğunu insanların her şekilde nasıl sömürüldüğünü çok başarılı yansıtıldığını düşündüğüm bir film..Kesinlikle izlenilmesi gerektiğini düşünüyorum.Leonardio Di Caprionun oyunculuğu her zamanki tartışılmasız zaten tartışılmazdı.Benim gibi yeni izleyecek olan arkadaşlara iyi seyirler .. 10/9
-umittheking
-umittheking

18 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Kötü bir film değildi ama çok çok iyi de diyemem bazı yerlerinde skılmadığımı söyleyemem ama leonardo gerçekten iyiydi...
iihunter54ii
iihunter54ii

24 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Süper bir gerilim film sonu hem mutlu hemde uzücü bıtıyor.
berk0589
berk0589

25 Eylül 2008 tarihinde eklendi
kesinlikle haklısın oscar genelde amerikayı anlatan veya öven o tarz filmlere veriliyo zamanında yeşil yola da vermemişlerdi ama önemli değil herkesin kendi oscarı vardır elbet bu filmde benim gönlümde oscarlık filmlerden
fatih-2007
fatih-2007

10 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Film eften püften bir masal bir hikaye anlatmıyor, afrikada bir taş parçası için insan katliamını gözler önüne seriyor. Adolf Hitler’in yaptığını bugün o taşları alan insanlar yapıyorlar. Film verdiği mesaj ve içerdiği bu güzel konu yüzünden 10 üzerinden 10’u hakediyor.
ismail7172
ismail7172

12 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Belki 10/9,1 hak etmiyo olabilir ama izlenebilir bi tarza film...10/8 derim
TAHA ŞABAN DİLMAÇ
TAHA ŞABAN DİLMAÇ

17 Şubat 2023 tarihinde eklendi
Çok büyük beklentilerle izlemeyin. Verilen mesajlar güzel.Oyunculuklar kaliteli. Eleştirimi okuduğunuz için teşekkürler.
classman82
classman82

11 Nisan 2007 tarihinde eklendi
afrika toprağının neden kırmızı olduğunu öğrendiğim bir film.Di Caprio çok iyi.dokunaklı bir son.herkes izlemeli.
meekcan
meekcan

6 Eylül 2007 tarihinde eklendi
di caprioyu sevmeyen biri olarak bu filmde kanım ısındı.gerçekten güzel oyunculuk çıkarmış izlemenizi tavsiye ederim.
MİRKWOODLULEGOLAS
MİRKWOODLULEGOLAS

5 Şubat 2007 tarihinde eklendi
çok çok da beğenmedim , çok daha vurucu bir denaryo ve kurgu olabilirdi.. vasat üstü olmuş
hellboy87
hellboy87

3 Şubat 2007 tarihinde eklendi
film biraz uzun olsa da çok fazla sıkmıyor.Bir gerçeği gözler önüne seriyor ve izlenmesi gerektiğini düşünüyorum bnu yüzden.Şiddet sahneleri gerçekçi ve hızlıydı.Özellikle Di Caprio ve Jennifer Connelly’nin oyunculuklarını çok beğendim bu filmde.Tavsiye ediyorum izleyin!
kriker1905
kriker1905

21 Ekim 2007 tarihinde eklendi
harika bir film film resmen başyapıt