memoli-2
16 Eylül 2007 tarihinde eklendi
cidden çok etkileyici bir film..konusu süper..oyunculuklar süper..izlenmeyi ve aldığı puanı fazlası ile hak eden bir yapım...kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim..
Emperyalizmin ne gibi sonuçlar doğurduğunu insanların her şekilde nasıl sömürüldüğünü çok başarılı yansıtıldığını düşündüğüm bir film..Kesinlikle izlenilmesi gerektiğini düşünüyorum.Leonardio Di Caprionun oyunculuğu her zamanki tartışılmasız zaten tartışılmazdı.Benim gibi yeni izleyecek olan arkadaşlara iyi seyirler .. 10/9
kesinlikle haklısın oscar genelde amerikayı anlatan veya öven o tarz filmlere veriliyo zamanında yeşil yola da vermemişlerdi ama önemli değil herkesin kendi oscarı vardır elbet bu filmde benim gönlümde oscarlık filmlerden
Film eften püften bir masal bir hikaye anlatmıyor, afrikada bir taş parçası için insan katliamını gözler önüne seriyor. Adolf Hitler’in yaptığını bugün o taşları alan insanlar yapıyorlar. Film verdiği mesaj ve içerdiği bu güzel konu yüzünden 10 üzerinden 10’u hakediyor.
film biraz uzun olsa da çok fazla sıkmıyor.Bir gerçeği gözler önüne seriyor ve izlenmesi gerektiğini düşünüyorum bnu yüzden.Şiddet sahneleri gerçekçi ve hızlıydı.Özellikle Di Caprio ve Jennifer Connelly’nin oyunculuklarını çok beğendim bu filmde.Tavsiye ediyorum izleyin!