Bu kadar kötü bir senaryodan ne kadar iyi bir film çıkarılabilirki? Görsel güzellikler bile kurtaramamış filmi. Fazla söze gerek yok, koca bir hayal kırıklığı! Ne yazıkki olmamış Luc amca
ben filmi beğenerek izledim. oyuncular iyiydi. siyah-beyaz olması filme + puan katmış.
film bitip sinemadan çıktıktan sonra benim aklımda kalan ise(bence bi filmi güzel kılan şeydir)" bir insanın önce kendisini sevmesinin ve kendine bakış açısının ,duyduğu özgüvenin önemi.." herşey kendini sevmekle,kendinle barışık olmaktan geçiyor dedirtiyor film
Yine son bikaç aydır izlediğim en İYİ filmlerden ikincisi bence. Filmi değerlendirmeye ilk olarak LUC besson'un siyah- beyaz çarpıcı görüntüleri sanki müthiş fotoğraflarla sinema kareleri oluşturulmuşcasına. Kameranın durduğu yerler Luc besson'un kalitesini tekrar gösterdi. İnsan Öyle bir Varlık ki içinde bulunduğu ve bulunacağı durumları kendi yaratır yaşam zenginliğiyle işte bu film insanın içindeki gerçek insanın çıkmasını konu ediyor, kendini SEVmekle başlıyor herşey ve sonra Etrafındakileri de sevmeye başlıyorsun. Sevdiğin şeye nasıl sıkı tutunup, onun gökyüzüne uçup senden kaçmasını bile engelleyebilir İnsanoğlu, yeterki istesin. Mutlaka İzleyin, Iskalamayın. "Ali Emre Peker"
filme önyargıyla girdim kesinlikle iyi bir film değil bu diye diye ama film sırasında bu görüşlerim tam tersi yönde değişti ta ki sonu gelene kadar bu film böyle bir sonla bitmemeliydi.filmden çok kopuk bir son olmuş...
Yonetmenin luc besson olmasi filmi kurtaramamis finaline kadar surune surune gelen film finalde iyice dagilmis.Bu kadar kotu bir final uzun zamandan beri gormemistim.
Danny the Dog, Bandidas gibi tutulan filmlerin senaristliğini yapan usta senarist yönetmen Luc Besson, Jandarc filminden sonra yönetmenliği bırakacağını açıklamıştı. Genelde yapımcılığını üstlendiği ve senaryosunu yazdığı filmlerle bile sinema dünyasında iyi etkiler sağlayan, Fransız sinemasına yeni soluklar getiren Luc Besson'u tanımayanlar, onu Sevginin gücü(Leon) filmiyle mutlaka hatırlayacaklardır. Bu yeni filmiyle yeniden yönetmenlik koltuğuna dönen büyük üstad, o harika filmlerinden alıştığımız tadlarla bizi seyirci koltuğuna bağlıyor.
film yorum yapanların da dediği gibi tam bir zıtlıklar dünyasını anlatıyor ve bunu çok iyi tasvir ediyor... Ben neyazık ki bu filmi vcd den izledim ama buna rağmen beğendim ve dvd sini almayı düşünüyorum darısı izlemeyenlerin başına...
ben bu filmi ilk gördüğümden beri çok merak eiyordum ve çok iyi bir film olduğunu tahmin ediyordum ve gerçektende öyle bir filmmiş fakat sonudaha farklı olsaydı daha güzel olurdu diye düşünüyorum ama herşeye rağmen çok güzel bir film
bu filmi izlerken bu kadar eğleneceğimi ve güleceğimi hiç düşünmemiştim. film beni çok şaşırttı gerçekten. bence çok hoş bir film sessiz sakin ve hoş bir mesajı olan bir film. pişman olmazsınız izleyin bence :)
film güzeldi.güzeldi çünkü başı dertte,mutsuz andre’nin içine hapsettiği cesur ve güzel meleği özgür bırakışına şahit oluyoruz.ben bu filmi herhangi bir aşk filmi yerine,insanın kendini bulması ve kendisini sevmeyi öğrenmesi olarak yorumluyorum.