Angel-A
4,2

poorblood
poorblood

24 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
bence luc amca leon gibi bir film yapmanın onuru ve gururuyla yaşayıp ölmeli.abuk subuk filmler yaptı bi dönem olabilir dedik,angela ise değişik bişey olmuş ama çokta mühim değil.yapacak işiniz yoksa izleyin
pusko-2
pusko-2

23 Ekim 2006 tarihinde eklendi
luc besson ne yapmış da kötü yapmış kii. kral bir film 10
eaygun
eaygun

4 Kasım 2006 tarihinde eklendi
sırf luc besson ve amelie'de oynayan adam için izledim bu filmi.acayipte memnun kaldım.izleyipte memnun kalmayan olmıycak kanısındayım.biraz erkeklere yönelik bi film olmuş ama yinede süperrr.
nergisaras
nergisaras

24 Ocak 2007 tarihinde eklendi
çok iyi değil ...konu fena değil ama sonu saçma..film işte dedirtiyo.. melek geldi de işi bitince nası kalcak.. tutuyo çekiyo felan kanadından :)))
director-fatih
director-fatih

25 Ocak 2007 tarihinde eklendi
besson'un 'süreal' bir filmi...harika replikler var.İlk defa bir fransız filminde bu kadar güldüm.besson 'big blue'filmindeki yanlızlık ve sessizlik dolu atmosferi yine bu filmin içine koymuş.İzlemenizi tavsiye edrim,Hem sanatsal içerikli hemde eğlenceli bir film
noii-2
noii-2

6 Mart 2007 tarihinde eklendi
sanırım aşık oldum:)))flim çokda iyi arkadaşım yüzünden ertelemiştim izledim ve çokta iyi ettim...
cagdasbayat
cagdasbayat

10 Mart 2007 tarihinde eklendi
bu film beni o kadar etkiledi ki bir hafta kadar başka bir film izleyemedim.film bittikten sonra çok üzüldüğmü söyleyebilirim.hala hatırlatıkça duygulandığım bir film herkese tavsiye ederim.muhtesem bir başyapıt!
koorfez41
koorfez41

23 Mart 2007 tarihinde eklendi
jamel debbouze'yi ilk bu filmde izleme fırsatım oldu. gercekten ii buldum. ama film garip.. asla sıkıcı deil ancak ben ne bir mesaj bulabildim ne de guzel bi final.. basladıgı gibi gitti, bitti.. sıkılmadım ama vaktimi bosa harcamısım.. 6*10..
m-demir88
m-demir88

22 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Film çok güzel.Siyah-beyaz oluşu mükemmel tamamlamış. Filmi izlerken bir ara aklıma gelen bir şiir yazmak istiyorum izlemiyenler için, çünkü en azında bir fikir oluşur kendilerinde :)

sensiz paris, gülüm,

seni çağırmak...
demetyavas
demetyavas

2 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
hayatım boyunca izlediğpim hatta izlediğimiz en berbat film,kardeşimle beraber izledik ve çok pişmanım,hangi akla mantığa dayanılarak çekilmiş bu film anlamadım.ayı kardeşi izlemeyi tercih ederdim 4. kez.yazık
Emin-Taryk
Emin-Taryk

6 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
hayatımda izledim en ilgnç..en güzel filmlerden biri olduğunu söleyebilirm..siyah beyaz olması filme daha bir anlam katmş..kesinlkle klasikler arasında izlenmesi gereken bir film..eğer kötü yorm yapılıyorsa bence duyguzca izlenmş..ama gerçekten duygu yüklü sonu saçma da olsa güzel bir film..
Ismail T.
Ismail T.

30 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
cok güzel bir film..izlenmesi gerekenlerden
BOSS-2
BOSS-2

25 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Kısaca Şunu söyleyebilirim.Güzel şeyler hissettiren güzel bir film...
badwolf83
badwolf83

13 Ekim 2007 tarihinde eklendi
arkadaşlar bu filmi seyretmenizi herkese tavsiye ediyorum yapılan kötü yorum olursa pekde aldanmayın filim sonuna kadar izleyene bi rahatlık veriyo ve sonuna kadar zevk alarak izleyebiliyosunuz
tmert0
tmert0

10 Ocak 2008 tarihinde eklendi
süper bir film herkez izlemeli.paris i hiç bi filde bu kdr boş göremezsiniz.
siyah beyaz ama etkiliyiciliği belki ordan alıyor. kamera açılıarı kamera geçişleri çok güzel.hele birde rie nin güzelliği ve oyunculuğu girince film ap ayrı olmuş
filmde 10 kişi olsada herkezin izlemesi gereken bir film.keşki filmi şimdi hatırlamasamda baştan izlesem ve o tadı yeniden alabilsem.
gerçektende güezl bir aşk hikayesi ve ders çıkarılacak diyaloglar.