Angel-A

evrenerarslan
evrenerarslan

13 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
filmde herşey mevcut..
çok beğendim.. besson en çok takdir ettiğim yönetmendir zaten..
jamel'in oyunculuğu rasmussen'in güzelliği birleşince tadından yenmeyecek bi film ortaya çıkmış..
hiç bir şekilde sıkılmayacaksınız buna garanti veriyorum.. kendinizden bi parça bulabilirsiniz filmde.. özellikle jamel'e dikkat edin.. büyük bir yıldız o ;)
(8.5 /10 )
illuminatedeye
illuminatedeye

19 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
insanin icindekini kesfetmesinin aslinda aynaya bakmak kadar kolay oldugunu gosteren,icindeki zitliklarla bir butunluk olusturan,izlenmesi gereken bir film.
demiresra
demiresra

24 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
fransız filmelri ilgimiz çekmez ama bunu sevdim
hem ismi güzel hem de içeriği, aksiyon sahnelerini aratmayan diyalogları harika..
kesinlikle izlemeye değer ;)
seanpaulzll
seanpaulzll

7 Ekim 2007 tarihinde eklendi
çok güzel bir filmdi.ağlamıştım ben sonunda.Andre çok iyiydi!tavsiye ederim!
Oksal y.
Oksal y.

5 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
bu kadar iyi olduğunu tahmin edemezdim harika bir film izlememiş olanlara tavsiye ederim..
forrestgump333
forrestgump333

9 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
çok hoş çok güzel bir film.luc besson gerçekten işini iyi biliyor.ikili ilişkileri çok güzel yazan çok iyi bir senarist.baştan sona komik yer yer dramatik süper bir film.
morwena-2
morwena-2

23 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
film herseyiyle diğerlerinin arasından sıyrılıo ve öne cıkıo bence.senaryo olsun görsel olsun oyunculuk olsun hersey süperdi cok begendim.herseyden önce sasırtıcı bi filmdi farklıydı buda bnm açımdan kocaman bi + puan oldu :) bence kacırmayın...
pusko-2
pusko-2

23 Ekim 2006 tarihinde eklendi
luc besson ne yapmış da kötü yapmış kii. kral bir film 10
director-fatih
director-fatih

25 Ocak 2007 tarihinde eklendi
besson'un 'süreal' bir filmi...harika replikler var.İlk defa bir fransız filminde bu kadar güldüm.besson 'big blue'filmindeki yanlızlık ve sessizlik dolu atmosferi yine bu filmin içine koymuş.İzlemenizi tavsiye edrim,Hem sanatsal içerikli hemde eğlenceli bir film
m-demir88
m-demir88

22 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Film çok güzel.Siyah-beyaz oluşu mükemmel tamamlamış. Filmi izlerken bir ara aklıma gelen bir şiir yazmak istiyorum izlemiyenler için, çünkü en azında bir fikir oluşur kendilerinde :)

sensiz paris, gülüm,

seni çağırmak...
Emin-Taryk
Emin-Taryk

6 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
hayatımda izledim en ilgnç..en güzel filmlerden biri olduğunu söleyebilirm..siyah beyaz olması filme daha bir anlam katmş..kesinlkle klasikler arasında izlenmesi gereken bir film..eğer kötü yorm yapılıyorsa bence duyguzca izlenmş..ama gerçekten duygu yüklü sonu saçma da olsa güzel bir film..
Ismail T.
Ismail T.

30 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
cok güzel bir film..izlenmesi gerekenlerden
tmert0
tmert0

10 Ocak 2008 tarihinde eklendi
süper bir film herkez izlemeli.paris i hiç bi filde bu kdr boş göremezsiniz.
siyah beyaz ama etkiliyiciliği belki ordan alıyor. kamera açılıarı kamera geçişleri çok güzel.hele birde rie nin güzelliği ve oyunculuğu girince film ap ayrı olmuş
filmde 10 kişi olsada herkezin izlemesi gereken bir film.keşki filmi şimdi hatırlamasamda baştan izlesem ve o tadı yeniden alabilsem.
gerçektende güezl bir aşk hikayesi ve ders çıkarılacak diyaloglar.
ultravega85
ultravega85

13 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
filmin dvd sini alıp tekrar izlediğimde yorumsuz kalınmamalı diye düşündüm. bir film konu olarak bu kadar sade ve bütünüyle ancak bu kadar şahane olabilirdi,izlemediyseniz mutlaka izleyin. ucuz sözcüklerden kaçınarak şahane repliklerle de aşkı başka bi boyuta taşımış. eğlenceli,süper bir film, iyi seyirler...
knut-hamsun21
knut-hamsun21

14 Ocak 2009 tarihinde eklendi
siyahbeyz olduğuna kanmayın yönetmen gene hayal gücünün sınırlarını zorlamış. İnsanın içini ısıtan bir aşk filmi... Aşkın rengi yoktur :)))))