revan55
23 Nisan 2009 tarihinde eklendi
geniş paris manzaraları,sembolik anlatım ,iyi oyuncular ve etkileyici diyaloglarıyla cok guzel bır fılm oldugunu düşünüyorum.ızlerken fransız yeni dalga yönetmenlerinin fimlerinin tadını aldım.ustaca işlendiği her halinden belli olan ve ne anlattıgını bilen bir film.sadece filmin başladıgı yerde bıtmesi ıcın kurgunun biraz zorlandıgını düşünüyorum .fakat bu handikap filmin, izleyicinin dimağında harika bir tat bırakmasını engellemiyor.
Gerçenten mükemmel.Luc Bessonun aksiyon konusunda mükemmel olduğunu biliyordum ama romantizmde bu kadar iyi olabileceğini tahmin etmemiştim.Mutlaka izleyin derim...
Son zamanlarda izlediğim en güzel filmdi.Uzun zamandır almayı düşünüyordum ama bir türlü kısmet olmamıştı ve şimdi çok şey kaçırdığımı gördüm.Oyunculukları,incelikli senaryosu siyah beyaz görüntüleri(çoğu bir tablo gibi)...harika bir film.İleride sinema tarihine geçeceğine eminim 10/10
Angel-a tartışmasız Fransız sinemasının en iyi yapımlarından biri.Zaten bana göre Fransız sinemasının top 3ü var ve bu top 3 benden 10/10 aldılar.İlki Amelie,ikincisi Cesaretin Var Mı Aşka? ve üçüncüsü Angel-A...Kısa boylu adamı ve uzun bacaklı kadını bence mutlaka izlemelisiniz.