inanılması zor bir film:)sahneler müthiş nasıl çekilmiş bu film çok merak ediyom filmi daha yeni izleidm sıcak sıcak yazayım dedim hemen araştırmaya koyuldum sahneler nasıl çekilmiş die..
film ilk dakikasından itibaren insanı germeye başlıyo. gerilim adına muhteşem bir yapıt. filmin sonunda insanın kafasına bi kaç soru işareti tgakılıo ama kusursuza yakın bir film. sinemayla ilgilenenler kesinlikle kaçırmasın
Bu filmi izlerken aşırı derecede rahatsız oluyorum.Diken üstünde duruyorum sanki.Ölüm bir adım ötemdeymiş gibi.Yeni bir başlangıç arayanlara rastlayınca kuşku duyuyorum.Köyüme baskın yapıldığında adrenalin beynime sıçrıyor.Ailem o cehennemdeyken ölmemeliyim diyorum cellatı gördüğümde.Kaçarken nefes nefese kalıyor, kurduğum tuzağa geldiğimde sabırla bekliyorum.Ve ülkeme yeni ayak basanlara paranoya içinde bakıyorum.Ve sonunda bende yeni bir başlangıca yelken açıyorum.Kısacası ben bu filmi yaşıyorum.Teşekkürler Mel Gibson...
Mel gibsonın yönetmenliğini mi yoksa filmin şaheserliğinden mi bahsetmek lazım bilmiyorum. 4x4 lük bir film. Bu filmin dublajlısı çıkmaması kötü. Ama klasiklerinizin arasına girebilecek bir film.
farklı olmuş beğendim de aslında ama kaçış sahnesini çok uzatmışlar gibi. hiç durmadan hareket olan bir filmin yönetmenide zaten mel gibson gibi biri olabilirdi. o adam kaçarken sanki bende koşmuşum gibi geldi, o dinlendiğinde bende dinleniyordum. film yeni bitti ve ben yorgunluktan öldüm.tavsiye etsemde büyüklere hitap ettiğini söylemeliyim neticede yerliler ve giysileri yok ayrıca şiddet unsuru içeriyor. geri kalan herkese iyi koşmalar :) 10/8
Ya müthiş demek istiyorum ama az geliceğini düşünüyorum.. Bu kadar zor bir film, nasıl bu kadar başarılı olmuş hala anlamış değilim. Sıradışı bir film. İzlemeyen kaçırmasın derim!