Mel Gibsondan mükemmel bir baş yapıt.Gibson harika bir yönetmen olduğunu bu filmde de göstermiş.Film o zamanların atmosferini gayet güzel yansıtmış.Ayrıca aksiyon öğeleri de gerçekten mükemmel.film boyunca kesinlikle sıkılmıyorsunuz çünkü film çok hareketli.Filmdeki kovalamaca sahneleri ve maya imparatorluğun o acayip gelenekleri gerçekten güzel yansıtılmış.Şiddetle tavsiye ederim 10 üzerinden 10.
herkese merhaba mel gibsonun yönetmeliğinde çekilen bu harika film o dönemin ne kadar zor ve acımasız olduğunu en iyi şekilde yansıtıyor. daha ne kadar iyi anlatılabilir ki... çocuk oyuncularına kadar filmin hakkını vermişler. tebrik ederim. izlenmesi gereken bir film
Bence şu mesaj verilmiş ki ; - Mayaların yada herhangi bir ülkenin-milletin sömürgeci devletler tarafından işgal edilmeden önceki halini görün! O ülkeler sömürge kolonileri kurdu ama medeniyeti, uygarlıgı yaşam konforunu da getirdi.
aman allahım çok iyi bir flm kim ne derse desin her anı gerilim var filmde izlediğim filmler içinde en macera dolu ve yerli filmler içerisinde en iyisi diyebilirim .süperrrrr :D
Mel yönetmenlikten çok ama çok anlıyor ve bir tarzı olduğuda kesin filmlerindeki işçiliği ve işleyeceği konu hakkındsa yeterli derecede kafa yorması izleyiciye inanılmaz geçiyor.bu filmse gerçekten efectlerle fazla süslememesi ve doğallığı yansıtması itibariyle harika bir film...
Kesinlikle bu filmide yerinizde duramayacaksınız. inanılmaz bir gerilim. Mel Gibson harika bir başyapıt çıkarmış ortaya.Biran önce izlemenizi tavsiye ederim! 10/10
on numara bir film herkes mutlaka izlemeli mel gibson muthiş iş çıkarmış bence öyle dandik sanatsal filmlere oscar verileceğine apocalypto ya verilse daha mantıklı olurdu...
tekkelime mükemmel bir yapım bence filmin en iyi yanıda yerlilerin asıl dilinden (maya) dilinden cekilmesi hiç bir film beni bu kadar eskiye tam anlamaıyla götürememişti :)
az sözle cok ders dıye buna derım.alınacak bır cok ders var aslında butun alınacak derslerı de bılıyoruz ama unutulanları gorsellerle anlatıyorlar.alısılmadık bir film.10 üzerinden 10 hala etkisinden kurtulamadım bazı sahnelerin.
Mekan ve zaman çok farklı ve mükemmel. Alışıldık filmlerden değil, konu biraz basit kaçıyor ama düşünce yeter sadece. Oyunculuklar da çok başarılı. Amazonda çekim yapmak zor olsa gerek. Verdikleri emeğe deymiş. Seyredin kesinlikle