Apokalipto
4,3

seydahelvaci
seydahelvaci

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

24 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğin en heyecan verici filmdi galiba.çok heyecanladım ben ya.bir ara kalpten gitcem dedim heralde.çok çok güzel bir filmdi sonu güzel ve şaşırtıcıydı.ayrıca filmi izlemekten filmdeki hataları göremedim.gören warsa kamera hatalarını lütfen iletsin
uyum-paketi
uyum-paketi

21 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
mel gibson bu filmde harikalar yaratmış bence. izlenmeye değer bir film. her olayı her sahneyi kusursuz yaratmış. braveheart'tan sonra yapılabilecek en güzel film heralde. müzikler de artısı tabi ki:)
whiteblack
whiteblack

1 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Mel Gibsondan güzel bir çalışma sıkmayan eğlendiren ve hüzünlendiren 600 yıl öncesini elinden geldiğince gözler önüne sermeye çalışan usta yönetmenin bunu kesinlikle başardığına inanıyorum.Yaşam mucadelesinin ne demek olduğunu ve sevgiyi farklı bir boyuta taşıyan seyirciyi zamanda yolculuğa çıkaran düşünmeye sevk eden bir yapım.İzleyen herkesin bu filmi beklentileriyle değilde bir film seyircisinin yapması gerektiği gibi ön yargısız ve beklentilerden uzak izlemesini isterim.Elbet seyirciler filmin güzel omasını bekleyecek ama beklentilerin büyük olması yönetmenin yaptığı diğer filmlerdeki başarısından dolayı olduğunda farklı bir işçilik hayal kırıklığına yol açabilir.
darknessfuck
darknessfuck

30 Haziran 2007 tarihinde eklendi
çook muhteşem bir filim olmuş gerçekten yer yer sahneleri çok etkileyeci filimdeki büyük kovalamaca çok harika nerede nasıl çekilmiş v hangi dil kullanılmış gerçketne merak ettim ve filim hangi zamanı anlatıyor
dirensar
dirensar

26 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Süper bir filmdi, nefessiz izledim, favorilerime de ekledim 10/10
restkon20
restkon20

23 Haziran 2007 tarihinde eklendi
fılm guzeldı ama cok mantıksız ve abartılı sahnelerı de vardı.
alperyoldasoglu
alperyoldasoglu

18 Haziran 2007 tarihinde eklendi
süper. kaçırmayınnnnnnnnn
erencanyilmaz91
erencanyilmaz91

16 Haziran 2007 tarihinde eklendi
ufak tefek hatalar dısında cok güzeldi.
cakeee
cakeee

11 Haziran 2007 tarihinde eklendi
izlediğim en muhteşem filmdi.daha iisini izlemedim.
drgon
drgon

27 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Mel Gibson kesinlikle bu işi biliyor.En ufak ayrıntılara baktığımızda bunu görebiliyoruz.Yerli dili kullanması bile süper.Bu adamın elinden çıkan herşey şaheser oluyor.
starstar42
starstar42

22 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Bence harikuladeydi,kesinlikle izlenilmesi gerek
dellandouv
dellandouv

13 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Film çok başarılı bir filmdi.. gerçekten o zamanları çok güzel tasvir etmiş mel gibson.. beni o çağlara götürdü.. kesinlikle izlenilmesi gereken bi film..
ravenauss
ravenauss

8 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
anlatılmak istenen çok şey var! herkes kendi kavgasını verirken birileri gelip insanın herşeysini elinden alıp yerine oturuyor tek kelime ile mükemmel ötesi
mayamii
mayamii

7 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
süpeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr......
mentifecal
mentifecal

6 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Açıkcası ben çok beğendim.Herşeyiyle çok güzel bi film.Şiddetle tafsiye ediyorum