zeynosh
19 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
çok kötü çok vasat bi film çok gereksiz saçma sapan sahenlerle boşuna uzatmışlar filmi,yiğitlik ve cesareti simgelemek isterken saçmalamışlar boşa vakit kaybı sadece.
Geçen gün filmin dvd si geçti elime, Mel Gibson bekletisi yüzünden izledim, zaten haftaya sinemaya gitmeyi düşünüyordum ama umduğumun yarısını bile karşıladığını söyleyemem. filmin yarısı bir ormanda kovalamaca ile geçiyor. gerçekten konu olarak çok zayıftı.
ben bu akşam seyrettim. filmin konusunu tam olarak bilmeden gittim filme, pişman oldum benim için kötü geçen 3 saat. Bir not: filmi seyrederken yiyecek veya içeçek tüketmeyi pek düşünmeseniz iyi olur. çok iğrenç sahneler var.
Mel Gibson'dan daha iyi bir film beklerdim açıkcası. Sürekli kovalamaca işin ilginç tarafı kovalayan taraf bir sopa darbesiyle ölürken kaçan kişi çok ciddi yaralar almasına rağmen çita gibi.. filmin verdiği hiçbir mesaj yok..
Önemli beklentilerle izledim filmi ancak hikayeden çok kan,vahşet ön plana çıkmış.İnsanın bu filmi kesintisiz izlemesi ciddi güç bir durum.Ayrıca filmi beğenen arkadaşlar neden beğendiklerini daha net anlatırlarsa uygun olur.Bence çok kötü bir film.