Apokalipto
4,3

l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

25 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Gibson, ben iyi bir yönetmenim,lafını zaten 'Cesur Yürek' ile söylemişti buda onun uzantısı...
rudeonerudeone
rudeonerudeone

18 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
izleyen pek çok tanıdığın beğenmemesine rağmen bence göze batan ciddi bi eksikliğin olmadığı,yaklaşık 2saatin hemen geçtiği bi filmdi
Engin Yüksel
Engin Yüksel

7 Kasım 2011 tarihinde eklendi
izlerken kesinlikle sıkılmayacağınız hoş bir film 3,5/5
jamesbond-2
jamesbond-2

22 Mart 2008 tarihinde eklendi
Gerek mekanlar gerek kostümler gerekde oyuncular olmak üzere güzel bir film olmuş ve Mel gibson’da kendine yarışır bir iş çıkarmış fakat filmde çok kan var yani rahatsız edici derecede.Birde senaryo biraz daha geliştirilebilirmiş diye düşünüyorum.Ama izlemek isteyenlere öneririm.Sonuçta çok emek harcanmış filme.8/10
beck31
beck31

29 Mart 2007 tarihinde eklendi
mel gibsonun ne kadar başarılı bir yönetmen olduğunu bir kez daha gözler önüne seren film. makyajlar, kıyafetler, aksesuarlar, müzikler inanılmaz başarılı filmde, birde bence en güzeli, filmde tek bir kelime ingilizce geçmemesi olmuş filmi çok daha gerçekçi yapmış zaten filmde oynayanların çoğu ilk defa bir filmde rol alan maya halkındanmış. sonuç olarak gayet başarılı bir film olmuş gidib görün, birde ufak bir trivia verelim hemen, mel gibson genç bir çocukken kendisinden büyük bir çocuk ona almost diye hitap etmiş, filmdeki almost olayı da burdan geliyormuş. bir de çekimler sırasında filmde gördüğümüz 52 metre yüksekliğindeki şelaleden aşağıya bir inek düşmüş fakat ölmemiş hatta gayet sakin bir şekilde yukarı tırmanıp otlanmaya devam etmiş.
nskmourinho
nskmourinho

30 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
ben filmi cok begenmedim ama sunu söylemek istiyorum mel gibson işini harika yapıyor.filme özendigi ve her karesinde ne kadar calıstıgı o kadar belli ki saygı duymamak imkansız.
KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

16 Şubat 2009 tarihinde eklendi
bu puanın cok dusuk oldugunu dusunuyorum bı fılmden ne beklıyorsanız bulacaksınız sıddetle tavsıye edıyorum yok boyle dedırtecek sahnelerı var 10/9.9
odinhan
odinhan

18 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Gayet sıradışı,müthiş derecede emek harcanmış,efektleri muazzam derecede güzel bir film.Ne varki Apokalipto bize müthiş bir film olduğunu son altmış dakikada göstermeye başlıyor..Genede filmin hakkı en az 10/8.
Chev
Chev

5 Şubat 2007 tarihinde eklendi
filmi gerçekten izlemelisinz cok gzl etkileyici sahneleri olan müthiş bir film
volkanick
volkanick

2 Ekim 2011 tarihinde eklendi
belkide uzun zamandır izlemek istediğim bir film olduğu için beklediğim derinliği bulamadım filmde..Hikaye piramit sahnesine gelene kadar sıkıcı ama oradan sonra tempo kazanıyor.Filmin en beğendiğim yanı bazı hollywood saçmalıklarında olduğu gibi-bkz:M.Ö 10000-yerlilerin ingilizce konuşmaması.Her ne kadar anlattığı kültür ve dönem itibari ile eşi az bulunacak bir film olsada çok beğendiğim bir film olmadı.
emreavcar
emreavcar

30 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
....Mel Gibson'in kimseye kendini kanitlama veya sinemasiyla dikkat cekme gibi bir dusuncesi yok. O yuzden istedigi hikayeleri, istedigi sertlikte ve istedigi dilde cekiyor. "Braveheart" ve "The Passion of the Christ"in ardindan "Apocalypto"da siddetten nasibini fazlasiyla almis. Maya dilinde cekilen film, daha ilk sahnesindeki 'tapir avi'ndan baslayarak, 139 dakikalik suresini hic tempo dusurmeden finaline kadar suruklemeyi basariyor. Hic taninmamis bir oyuncu kadrosuyla karsimiza gele filmde Gibson, belki Mayalar'in tarihine genis anlamda isik tutmuyor ama, sadece bizi o gunlere goturerek anlatmak istedigi bir kacis oykusunu onlara uyarlayarak karsimiza sunuyor. Ancak bu filmin basite indirgenmis oldugu anlamina gelmiyor. Gibson Meksika'da kurulan setlerinden muzigine, yer yer tuyleri diken diken eden kostum calismasina kadar gercek bir sinema soleni sunuyor seyircisine, ne kadar iyi bir yonetmen oldugunu yuzumuze bir kez daha vurarak. Sonucta ilgisiz kalinmamasi gereken bir film "Apocalypto". Finalin derin etkisini, sinema salonundan cikista uzerimizde fazlasiyla hissettigimizi de ayrica belirtmek lazim...(7/10)
ilsalaron
ilsalaron

2 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Mel Gibson'dan çok daha iyi bir film beklerdim maalesef vasatı dahi geçememiş. Tanınmayan ve var olmayan bir toplum var olmayan bir dil var karşımızda. Bildiğimiz tek bir tarihi bilgi, Maya Uygarlığının çok modern ve gelişmiş uygarlık olduğu bu filmde ise tam tersi bir şekilde bize Maya uygarlığı sunuluyor: Barbar ve Köle ticareti yapan bir toplum var karşımızda. Film o kadar vasat ki, Film uzatmak için filmin başındaki erkeklik organı esprisi tam yarım saat sürüyor varın gerisini siz düşünün.
tarhansimsek
tarhansimsek

6 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Mel Gibson ciddi manada sinemayı her yönüyle bir geleceğe taşıdığını bir kez daha gösteriyor. Filmi demin izledim ve inanın çok ama çok harika bir film olduğunu, görsel bir şölene bizleri davet ettiğini ve ayrıca unutulmaya yüz tuana bir kültürü bizlere sunulduğunu gördüm. 10/10 diyorum.
birakin-gitsin55
birakin-gitsin55

16 Şubat 2009 tarihinde eklendi
iste fiLm budur heLaL oLsun... bir kac sahnesinde gozLerim yasardi... meL gibson abimiz sen bu isten anLiyosun dedirtecek cinsten bir fiLm....
Ceren S.
Ceren S.

3 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Ayrıca filmin Maya dilinde çekilmiş olması çok orjinal bir fikir filmdeki kabile insanları ingilizce konuşuyor olsaydı asla bu kadar orjinal bir film olamazdı..