Tutku Oyunları
3,8

JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

13 Ekim 2012 tarihinde eklendi
Müthiş derecede gerçekçi ve etkileyici.Hayat ve hayattaki seçimler üzerine iddialı,büyük laflar etme zahmetine girmeden yaşamımızın tam merkezinde yer alan değerleri ve insanoğlunun ahlakçılıkla gizlediği ikiyüzlülüğü o kadar başarılı perdeye taşıyor ki... Oyunculuklar konusunda tek tek yorum yapmaya gerek yok,hepsi hiçbir zaman bizi hayal kırıklığına uğratmamış isimler zaten.Sadece senaryodan mı (kitap uyarlamasıydı çünkü) yoksa yönetmenin tercihinden mi olduğunu bilmediğim ahlakçı sayılabilecek sonu tartışmaya açık.Özellikle karakterlerini iyi-kötü ayrımından özenle soyutlamış bir film için hayli tartışmaya açık gerçekten.Filmin genel etkileyiciğini az da olsa zedeleyen belki tek unsur bu.
Ilknur K
Ilknur K

5 Nisan 2012 tarihinde eklendi
fim herkesin hayatından kesitler sunuyor sanki. aldatılmanın, aldatmanın dışlanmanın, hataların ve aşkların bir kesitiydi bu film. oyunculuk ise süper.
rudeonerudeone
rudeonerudeone

30 Kasım 2010 tarihinde eklendi
ilk saniyesinden itibaren kaliteli ve üst düzey bir film olacağının sinyalini veriyor ve sonuçta da öyle olmayı başarıyor.harika,inandırıcı,sade ama etkileyici oyunculuklarla,etkili kullanılabilen dış ses ile,hayatın içinden fakat yine de yeniymiş gibi duran çekimleriyle sizi yakalamayı başarıyor film.yönetmen todd fieldın üslubu gerçekten farkını belli ediyor.çok realistik karakterler,çok realistik olaylar var filmde.hepsi de gerçekten aramızda yaşayan tipler,ve çevremizde olan olaylar.tabii bunlar amerikan banliyösünün o ünlü karamsarlığıyla,uzaktan rüya gibi görünen iç karartıcı kabusuyla birleşip daha da etkileyici sunuluyor bizlere.genel olarak beğendim little childrenı.sadece finalindeki bir anahtar nokta bana pek inandırıcı gelmedi diyebilirim.bahsettiğim kısım daha içime sinmiş olsaydı,benim açımdan daha kusursuz bir film olacaktı kendisi.fakat o ayrıntı pek hoşuma gitmedi.güzel,boş olmayan bir film izlemek isteyenler tercih edebilir.
fkocaaslan
fkocaaslan

19 Mart 2010 tarihinde eklendi
Her zaman ki gibi kate winslet.Daha ne denebilir ki...kesinlikle izleyin işte izlemeniz için sebepler:
1-Kate winset hayranı iseniz kesinlikle izlemelisiniz
2-Dram seviyorsanız kaçırmayın derim
iyi seyirler
AykutKarabacak
AykutKarabacak

5 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Farklı hayatlara, farklı açılardan bakabilmek ve bunu konuyu dağıtmadan, sıkıcı olmadan başarabilmek zor iş. Yönetmeni bu nedenle kutlamak gerek. Bence birçok nedenden dolayı saygıyı hak eden bir çalışma çıkarmış ortaya. Kate Winsletin başarılı oyunculuğuna da değinmeden geçemeyeceğim.Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim. Benim notum: 9/10
techtonic-329
techtonic-329

26 Kasım 2008 tarihinde eklendi
daha önce sıklıkla işlenen bir konuyu işlemiş film oyunculukları başarılıydı ve filmde güzeldi.
theolovesjager
theolovesjager

7 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Mükemmel bir kurgu. Todd Field geleceğin en önemli yönetmenlerinden olmaya aday. Kate Winsletın oyunculuğu olağanüstü. Winsletın film seçimleri de ayrı bir hayranlık konusu artık bende.
ailon
ailon

10 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Büyük ya da küçük.. herkesin tutkuları vardır. Bazen düşünmekten utandığımız tutkular...

Kimi zaman her şeyden nefret ederiz. Küçük bir çocuk olduğumuz günleri hatırlarız. Ve o günlere dönmek isteriz. Bütün Dünyanın daha temiz göründüğü, derdin tasanın kayle alınmadığı günlere... Ama çocukluğa dönüş yoktur; tıpkı büyük hataların dönüşünün olmaması gibi..

Little Children, yani Tutku Oyunları sön dönemin en gerçek filmi. Film muhteşem konusu ve oyuncuların başarılı performansıyla bir anda sizi etkisi altına alıyor. Ve size çok iyi bildiğiniz ama düşünmek istemediğiniz bazı gerçekleri gösteriyor. Yanılmıyorsam Kate Winslet bu filmdeki oyunculuğuyla Oscarda almıştı. Tek bir kişinin değil bir çok kişinin hayatına değinen bu filmi herkese tavsiye ediyorum.

Ama filmi izlerken iyi vakit geçireceğininzi veya eğleneceğizi vaad etmiyorum.
denz-2
denz-2

21 Haziran 2008 tarihinde eklendi
kesinlikle ismi yanlış çevirilmiş , çok güzel bir film.
yuzbasiyulaf
yuzbasiyulaf

6 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Kuvvetli oyuncular ve güzel bir senaryoyla birleşmiş güzel bir film olmuş.
nopasaran-2
nopasaran-2

20 Ocak 2008 tarihinde eklendi
bencede abartılacak boyutta değil.buna rağman güzel işlenen bir konu var ortada.fakat karakterin detaylarına yetiri kadar değinmiyor bence.piskolojik öğeler yetersiz kalmış.
mucaneros
mucaneros

15 Ocak 2008 tarihinde eklendi
insanın bir sürü duygusundan tutkuya göndermeler yapan film;kişinin hayatında eksikliklerini hissettiği duyguların peşinden koşmasını, bireysel özgürlükler anlamında , duyguların peşinden gitmenin cesaretli insanların tavrı olduğu noktasında ortaya koyarken;sonuçta başta sadakatsiz olmak üzere, benzer filmlerdeki ,tutkunun peşinden gitmenin yarattığı anlık ve bireysel coşkularla,yaşanan hayatların içindeki diğer insanların kendi duygularına karşı, bireyin sorumluluklarınıda hatırlatması anlamında iyi bir sorgulama örneği..film,duvara karşı ve madison köprüsündeki karakterler, ve sadakatsizdeki de dahil olmak üzere; duygularının farkında, ve yürekli insanların, o duygularıyla birlikte, farkındalık düzeylerinin ve vicdanlarının nitelikleri üzerine nüanslar ortaya koyarken...sonuçta, tutkularımız, ve ona bağlı olarak aşk yüce bir duygu ve heyecan verici, bunun önünde saygıyla eğilebiliriz üzerinden, evlenerek kurduğumuz, bir çok bireysel vazgeçişide içeren , genel kabul gören değerler,ve atılan imzayla verilen sözlerin etiğine sahip düzenlerin içinde, sevdiklerimize ve evliliklerimize karşı sorumluluklarımızda vara göndermeler yapıyor...ve sanırım insan olmanın en zor, ama en coşkulu yanıda bu ikilemler arasındaki git gellerden ve sancılardan, duygularımızı ve karakterlerimizi besleyerek çıkıyor olmamız..ve çocuklarımız masum.onların hayallerini ve düzenlerini yıkmak hakkımız olmadığını;bu bencilliği iyi ve duygulu insanların beceremedikleri noktasında, benzer filmlerdeki gibi, duygulara hoş göndermeler yaparken ;aynı zamanda film,bize ihtiyacı olanların, o ihtiyaçlarına cevap vermekten daha önemli değil kendi duygularımız,yada tüm onları hisseden kalplerin ince yanının, bazen vazgeçişlerde içerdiğinin ortaya konması ve sorgulanması,ve sevmek daha çok ihtiyacı olanı sevmek,kendinden vazgeçmektirede önemli bir vurgu yapıyor ...ayrıca ,eğer içindeki duygular samimiyse hiç bir yaşama biçimine çokda ahlakçı bakmamak,yaşananları anlamak ve saygı duymak gerektiği noktasında bireysel olarakta kendimizi sorgulamamıza katkılar yapan, ve tüm bunları çok gündelik bir atmosferde olağanlıkla anlatan güzel bir film:)...eğer hayatınızda sevdiğiniz, ve sınırlarda ilişki yaşadığınız biri varsa,onunla izleyip...sonra üzerine hoş yorumlar ve tartışmalar yapabileceğiniz,bu anlamdada hayatınıza güzel bi gün katabilecek hoş bir seyirlik..izleyin:)
emossss
emossss

12 Ocak 2008 tarihinde eklendi
durağan demişsiniz, fşlm durağan felan değil ve gayet hoş. 10/8
ersindurmus62
ersindurmus62

17 Aralık 2007 tarihinde eklendi
orta karar bir film ne çok iyi ne de kötü hikaye sade bir dille anlatılmışoyuncuların performansı iyi.....
olcayergulu
olcayergulu

26 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
naturalisme çok iyi örnek oluşturabilecek bir film.izlerken aklıma kate chopinin the awakening romanı geldi ana karakterlerin yaşadığı durum aynı.kate winsletin performansı filmi daha da yukarı çekiyor.