İlki kadar iyi olmasada ondan daha fazla aksiyon ve komediyle bize soluksuz bir macera izlettiren bu serinin ikinci halkasıda muhteşemdi.İzlememiş olanlara iyi seyirler.9/10
serinin içindeki hiçbir filmi bir diğeriyle kıyaslayamıyorum, çünkü hepsi birbirinden şahane ve etkileyici. indiana jonesların benim hayatımdaki yeri büyüktür ve favorilerim arasındadır. siz de kaçırmadan, hepsini, izleyin bence.
bencede serinin en iyisi 80lerin sonunda vhs döneminde videolarımızı şenlendiren nadir filmlerden birisi....küçüklükten bir tek çorbanın içinden gözleri görünce filmi hatırladım....mükemmel tarihin en iyi devam filmlerinden birisi...
Bu Harrison Fordu sevmiyorum ama Speilberg sayesinde film çok güzel hale gelmiş.Benim için serinin en iyi filmidir.Macera 1 an bile durmadan devam ediyor.
İşte bir başka en başarılı hatta 1. filmden bile iyi denilebilecek bir film Indiana Jones II: Temple of Doom...Valla ben yinede uzun yıllardan sonra tekrar izlememe rağmen hoşuma giden bir yapım oldu. Ne diyeyim Indy bu işi mükemmel yapıyor...Hele bir tekrar uzun yıllar sonrasından 3. filmide izleyeyim hangisinin bu serinin en iyisi olsuğuna o zaman karar vericem...Aslında Sean Connery'li Indiana Jones III daha bir hoşuma gitmişti ya neyse...
zamanına göre yapılmış her bakımdan mükemmel denilebilinecek bir baş yapıt esrarengiz mağara manzaraları zekice kurgulanmış bir çok tuzaktan kaçılması da ayrıca oldukça heyecan katıyor filme
Seneler sonra tekrar izledim. valla tek kelimeyle inanılmaz. bu kadar soluksuz bir macera. özellikle filmin ikinci yarısı belki de gördüğüm en tempolu adventure filmi.