Pathfinder

expres12341975
expres12341975

20 Aralık 2007 tarihinde eklendi
fena değil ama boş bir zamanda izleyin derim
kadir-kusku
kadir-kusku

1 Aralık 2007 tarihinde eklendi
mogol bir kabile tarafından bulunan bir cocuk.. ve acımasız vahşi bir savaşcı (genelde boynuzlu) bir kabileye karşı savaşı.. sadece evde oturup izleyebilceginiz bol kanlı bir flim diyebilirim
omurkomur
omurkomur

28 Kasım 2007 tarihinde eklendi
vikinglerle mohikanların sonunu harmanladık başrolede iskandinava benzemeyen bir genç koyduk..kılıç ve kan ekledik bu film oldu..viking çocuklarını kızılderililer büyütürse çocuk 20 lerine geldiğinde tipi aynı kızılderili gibi oluyormuş)
ufukakalin
ufukakalin

26 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Vakit geçirmek isteyenler seyredebilirler, ama fazla bir beklentiniz olmasın. 5 üzerinden 3 verdim.
tarhansimsek
tarhansimsek

21 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Bu tarza yakın olanlar için çok iyi bir yapım diyebiliriz çünkü elimizde bu tarza gidecek filmler bulmak çok zorlaştı. Orta şeker diyelim arkadaşların dediği gibi başı çok iyi fakat osrta kısım tamamen ramboculuğa sonu da bilindik bir hikayeye sarmalamış, kostüm ve mekanlar çok hoş.
mennan
mennan

11 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Gorsel acidan guzel bir film. Replikleri de o sekilde...
jemal-1081
jemal-1081

6 Ekim 2007 tarihinde eklendi
senaryosu çok kötü bir film çok bilinmiş bir konuverilmiş bazı sahneleri iyi ve de sıkıcı değil ama hiç özen gösterilmemiş bir film notu 10/5
sharma23
sharma23

25 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
fragmanı güzeldi filmi izledim ama beklediğim kadar güzel cıkmadı dahada guzel bi film olabılırdı eh işte idare eder
whom66
whom66

14 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
bu kadar iyi viking görmemiştim konu başta baya ilgi çekici düzeyde olsada filmin ortalarına dahi gelinmeden patlak veren film bitti dükkanı kapatıyoz tarzı aksiyon ve akabinde şaşkınlık yaratan komik olüm sahneleri baya bi ilgiç kaç üstünden kaç desniz 5,1 derim ama gerçekten vikingler ve konunun başı süperdi bence
detroitcity
detroitcity

5 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Apocalypto yu al buna vur ;) 7,7 izlenebilir.
kozaemlak-edremit
kozaemlak-edremit

21 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Arkadaslar bu fılmı nasıl begendınız ınanınkı sasırdım. Bu kadr kotu bır fılm seyretmemısımdır heralde.
mertbendes
mertbendes

20 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
film güzeldi ama 300 den daha iyi diildi bi kere çok karanlık geldi film ikinci olarakta sonunda ne olucaını filmin ilk on dakiksında anlıyosunuz.
nfrt
nfrt

17 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Mükemmel bir film tabi bazı eksik tarafları var ama izlerken sıkılmayacağınıza eminim
erol-star
erol-star

16 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
yine büyük umutlar beklediğim bir flimdi ama sıradan olmuş izlenmiyormu izleniyor ve bu kadar işte az diyolog bol action boş action bir kere çocuk dövüşmeyi kılıç kullanmayı nasıl ögrendi viking olunca böylemi olunuyor o kalkanla nasıl kar üzarinde kayıyor boş vaktiniz varsa yapacak birşeyiniz yoksa izleyin zor ölümden sonra kesmedi
ssineyorum
ssineyorum

6 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
boş vaktiniz varsa ve elinizdeki alternatifler sınırlı ise izleyin...