mogol bir kabile tarafından bulunan bir cocuk.. ve acımasız vahşi bir savaşcı (genelde boynuzlu) bir kabileye karşı savaşı.. sadece evde oturup izleyebilceginiz bol kanlı bir flim diyebilirim
vikinglerle mohikanların sonunu harmanladık başrolede iskandinava benzemeyen bir genç koyduk..kılıç ve kan ekledik bu film oldu..viking çocuklarını kızılderililer büyütürse çocuk 20 lerine geldiğinde tipi aynı kızılderili gibi oluyormuş)
Bu tarza yakın olanlar için çok iyi bir yapım diyebiliriz çünkü elimizde bu tarza gidecek filmler bulmak çok zorlaştı. Orta şeker diyelim arkadaşların dediği gibi başı çok iyi fakat osrta kısım tamamen ramboculuğa sonu da bilindik bir hikayeye sarmalamış, kostüm ve mekanlar çok hoş.
bu kadar iyi viking görmemiştim konu başta baya ilgi çekici düzeyde olsada filmin ortalarına dahi gelinmeden patlak veren film bitti dükkanı kapatıyoz tarzı aksiyon ve akabinde şaşkınlık yaratan komik olüm sahneleri baya bi ilgiç kaç üstünden kaç desniz 5,1 derim ama gerçekten vikingler ve konunun başı süperdi bence
yine büyük umutlar beklediğim bir flimdi ama sıradan olmuş izlenmiyormu izleniyor ve bu kadar işte az diyolog bol action boş action bir kere çocuk dövüşmeyi kılıç kullanmayı nasıl ögrendi viking olunca böylemi olunuyor o kalkanla nasıl kar üzarinde kayıyor boş vaktiniz varsa yapacak birşeyiniz yoksa izleyin zor ölümden sonra kesmedi