Ümit B
19 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Gerçekten hos bir fantastik film olmus. 2007 yapimi bu film, ülkemizde nedense gösterime girmemis ve ne zaman girecegine dair bir bilgiye de rastlamadim. Filmi izlerken Warcraft oynuyormus gibi hissettim kendimi. Ayrica King Arthur filmini de andiran bazi detaylar var ancak film tamamen özgün.
Nordik barbarlarin kendi aralarinda yerel dilleri ile konusmasi (bunlar Ingilizceye veya Türkçeye çevrilmemis) güzel bir detay, inandiriciligi artiriyor.
cok güzel di...içinizi acıtacak sahnelersizi duygulandıracak sahnelerheyecanlandıracak sahneler kısacası cok gzl diyönetmen cok iyi iş cıkarmış oyunculuk desen 10/10filmi izleyin kacırmayın
Bu film bize Amerika'yı Kolomb'un değilde Viking'lerin ilk keşfettiğini anlatıyor. Pek bir inandırılılığı yok. Kadro Karl Urban'ın dışında tanınmış bir oyuncu yok. 45 milyon $ bütçe ile çekilen film global olarak 30 milyon $ hasılat elde ederek hanesine zarar yazmış. Mizansen sahnelerin ve oluşturulan platoların hakkını yememek lazım. Filmde konu aman aman olmasada sürükleyici bir yapım.