Pathfinder

Ümit B
Ümit B

19 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Gerçekten hos bir fantastik film olmus. 2007 yapimi bu film, ülkemizde nedense gösterime girmemis ve ne zaman girecegine dair bir bilgiye de rastlamadim. Filmi izlerken Warcraft oynuyormus gibi hissettim kendimi. Ayrica King Arthur filmini de andiran bazi detaylar var ancak film tamamen özgün.

Nordik barbarlarin kendi aralarinda yerel dilleri ile konusmasi (bunlar Ingilizceye veya Türkçeye çevrilmemis) güzel bir detay, inandiriciligi artiriyor.
Chev
Chev

29 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
cok güzel di...içinizi acıtacak sahnelersizi duygulandıracak sahnelerheyecanlandıracak sahneler kısacası cok gzl diyönetmen cok iyi iş cıkarmış oyunculuk desen 10/10filmi izleyin kacırmayın
Amir Han
Amir Han

9 Ocak 2015 tarihinde eklendi
Bu film bize Amerika'yı Kolomb'un değilde Viking'lerin ilk keşfettiğini anlatıyor. Pek bir inandırılılığı yok. Kadro Karl Urban'ın dışında tanınmış bir oyuncu yok. 45 milyon $ bütçe ile çekilen film global olarak 30 milyon $ hasılat elde ederek hanesine zarar yazmış. Mizansen sahnelerin ve oluşturulan platoların hakkını yememek lazım. Filmde konu aman aman olmasada sürükleyici bir yapım.
odinhan
odinhan

12 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Klasik bir kahraman filmi..Çekimler oldukça karanlık fakat izleyeciyi sıkmayacak kadar iyi bir hikaye.
gulcanarslanlar
gulcanarslanlar

9 Mayıs 2013 tarihinde eklendi
Fena değildi. Biraz ürkütücü başlıyor ama izleyince o kadar da değilmiş diyorsun. bu filmi beğenenler apocalypto yu mutlaka izlemeliler.
yeryuzu628
yeryuzu628

28 Haziran 2007 tarihinde eklendi
birader başroldeki çocuk karl urban doom bourne lord of the rıngs rıddeckte vardı yani anlayacağın sağlam bir oyuncu
melihsusyal
melihsusyal

8 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
filme tam baglanamdım az diyalog vardı ama aksiyon sahneleri müthişti biraz apokalipyoyu andırdı bana 10/6