Pathfinder

MİRKWOODLULEGOLAS
MİRKWOODLULEGOLAS

21 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
fena değildi, ama eomeri tanıyamadım çok daha genç görünüyordu, nerde gördük nerde gördük diye düşündük durduk sonra sitede filmografisinde lotr görünce şok oldum yani... vikingler de ork vari yaratıklardı, urukailere benziyorlardı, atlar da aynı karanlık efendilerin atları, kılıçlar da lotr benzeri armalı yazlı vs. vs...
e-ergener
e-ergener

21 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Bence klasik bir filmdi. Nasıl geçti anlayamadım ama yani baya sürükleyici idi. Oyunculuklar falan müthişti. Bir de ilk defa Vikingler barbar ırk olmasına şahit olduk Hollywood yapımlarında. Şaşırdım ondan biraz da..
er-can
er-can

2 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Az önce seyrettim evde.
Arkadailarında dediği gibi fazla beklenti olmadan seyredilebilir. Seyrederken hiç sıkılmadım en azından. Fazla seçenek yoksa tercih edebilirsiniz.
karakose9
karakose9

29 Kasım 2007 tarihinde eklendi
fena bir film değil.senaryoda oyunculuklarda iyi.çok bişey beklemeden izlerseniz keyf alırsınız derim.10 üzerinden 7.
donpehlivane
donpehlivane

10 Haziran 2008 tarihinde eklendi
güzel bir film denebilir görsel efektler güzel kullanılmış alışıla gelenden farklı savaş stilleri dikkat çeken ayrı bir şey sonuçta izlenesi bi film zaman kaybetmezsiniz
sinema
1 ziyaretçi
5 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Karl Urbanı çok severim. Vikinglerin korkunç kostümleri ve acımasızlığından etkilendim. Bir akşam üzeri, altyazı şeklinde seyrederseniz beğeneceğinizi düşünüyorum. 8/10
tmnt92
tmnt92

21 Nisan 2007 tarihinde eklendi
İşte bu olabilir.İkibinyedi tam zamanı.Mutlaka seyredilmeli,değişik bir örnek olabilir güzel bir gösterim.Sevdim..
canergokce7
canergokce7

15 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
ne yalan söyliyeyim filmi beğenmedim denemez ancak eksik bişeyler var sanki, çok karanlık çekimleri var yoksa on verebilirdim. /8
patron-US-
patron-US-

11 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Beklentilerin dışında kalıyor... Karl Urbanı ise merakla takip edeceğiz. Ama seyir zevki mevcut.
aysan86
aysan86

17 Aralık 2007 tarihinde eklendi
çok olağanüstü bir film olmamakla beraber,sıkılmadan izlenebilecek birfilm,güzeldi...
karabela-99
karabela-99

4 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bence film fena degil aslında konusuda güzel adam ailesinin intikamını alıyor. bence izlenebilir.
airborne87
airborne87

22 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Çok güzel bir filmdi.Ama sonunu beyenmedim.10 üzerinden 8 veririm
villa7
villa7

2 Ekim 2007 tarihinde eklendi
yanlıs filmi mi seyrettik burdaki yorum yazanlarla ben çok beğendim gayet iyi bi konu macera olarakda çok iyi yapılmıs bir senaryo ben hiç sıkılmadan izledim benim tavsiyem mutlaka izleyin yönünde
typhoonsea
typhoonsea

8 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Apocalypto filmini izleyenler bu filmde de aynı şeyi bulacaklar pek fark yok açıkçası ama izlenecek bir film.
memo-v52
memo-v52

16 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
film cok güzel bir film son zaman ların en iyi filmi