cok güzel di...içinizi acıtacak sahnelersizi duygulandıracak sahnelerheyecanlandıracak sahneler kısacası cok gzl diyönetmen cok iyi iş cıkarmış oyunculuk desen 10/10filmi izleyin kacırmayın
Bu tarza yakın olanlar için çok iyi bir yapım diyebiliriz çünkü elimizde bu tarza gidecek filmler bulmak çok zorlaştı. Orta şeker diyelim arkadaşların dediği gibi başı çok iyi fakat osrta kısım tamamen ramboculuğa sonu da bilindik bir hikayeye sarmalamış, kostüm ve mekanlar çok hoş.
Bu film bize Amerika'yı Kolomb'un değilde Viking'lerin ilk keşfettiğini anlatıyor. Pek bir inandırılılığı yok. Kadro Karl Urban'ın dışında tanınmış bir oyuncu yok. 45 milyon $ bütçe ile çekilen film global olarak 30 milyon $ hasılat elde ederek hanesine zarar yazmış. Mizansen sahnelerin ve oluşturulan platoların hakkını yememek lazım. Filmde konu aman aman olmasada sürükleyici bir yapım.
Bence klasik bir filmdi. Nasıl geçti anlayamadım ama yani baya sürükleyici idi. Oyunculuklar falan müthişti. Bir de ilk defa Vikingler barbar ırk olmasına şahit olduk Hollywood yapımlarında. Şaşırdım ondan biraz da..
Karl Urbanı çok severim. Vikinglerin korkunç kostümleri ve acımasızlığından etkilendim. Bir akşam üzeri, altyazı şeklinde seyrederseniz beğeneceğinizi düşünüyorum. 8/10
Gerçekten hos bir fantastik film olmus. 2007 yapimi bu film, ülkemizde nedense gösterime girmemis ve ne zaman girecegine dair bir bilgiye de rastlamadim. Filmi izlerken Warcraft oynuyormus gibi hissettim kendimi. Ayrica King Arthur filmini de andiran bazi detaylar var ancak film tamamen özgün.
Nordik barbarlarin kendi aralarinda yerel dilleri ile konusmasi (bunlar Ingilizceye veya Türkçeye çevrilmemis) güzel bir detay, inandiriciligi artiriyor.
görsellik açısından hiçbir sözüm olamaz. kamera-dijital efektler gayet başarılı. ancaaak çok basit bir konu , yüzeysel karakterler, kötü yönetim ve başarısız oyunculuk filmi vasatın altında bırakmış. bence iyi bir film değil ama ilginç mekanlar ve heryerden fışkıran kan izlemek isteyenler izleyebilir. 5/10
fena değildi, ama eomeri tanıyamadım çok daha genç görünüyordu, nerde gördük nerde gördük diye düşündük durduk sonra sitede filmografisinde lotr görünce şok oldum yani... vikingler de ork vari yaratıklardı, urukailere benziyorlardı, atlar da aynı karanlık efendilerin atları, kılıçlar da lotr benzeri armalı yazlı vs. vs...
vikinglerle mohikanların sonunu harmanladık başrolede iskandinava benzemeyen bir genç koyduk..kılıç ve kan ekledik bu film oldu..viking çocuklarını kızılderililer büyütürse çocuk 20 lerine geldiğinde tipi aynı kızılderili gibi oluyormuş)
Bence Film Çok Güzeldi Bu Başroldeki Çocuğa Riddick'te Saç Sitilinden Hasta Olmuştum Bu Film Bilg. Oyunu Gibi Olan 300 Spartans'tan Daha İyi Çocuk Rolüde Üstlenmiş Yakışmıştıta Senaryoda Hoşuma Gitti 10/10
yine büyük umutlar beklediğim bir flimdi ama sıradan olmuş izlenmiyormu izleniyor ve bu kadar işte az diyolog bol action boş action bir kere çocuk dövüşmeyi kılıç kullanmayı nasıl ögrendi viking olunca böylemi olunuyor o kalkanla nasıl kar üzarinde kayıyor boş vaktiniz varsa yapacak birşeyiniz yoksa izleyin zor ölümden sonra kesmedi