Rezervuar Köpekleri
4,3

Sarp Baran
Sarp Baran

15 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Düşük bütçeyle çıkartılan en iyi film diyebiliriz. Tarantino daha ilk filminde büyük bir başarıyla imdb de 8.3 puan elde etmiştir. Özellikle filmin başı ve sonu merak ettirici ve bi o kadar şaşırtıcıdır. İzlemenizi şiddetle tavsiye ederim.
BABA S.
BABA S.

24 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Quentin Tarantino ve o muhteşem perspektifinin ilk ve en değerli örneği belki de...Metrajından senaryosuna,oyunculuklardan kurgusuna her yönüyle örnek bir film...İyi seyirler.
sinema
1 ziyaretçi
12 Kasım 2018 tarihinde eklendi
Rezervuar Köpekleri hızlı başlayan ve hızlı biten bir film, hareket neredeyse hiç kesilmiyor ve karakterler arasında hep bir gerilim mevcut. Tarantino çok beceremese de oyunculuklar gayet kaliteli, renkler güzel. Müzikler konusunda konuşmak gerekirse, ortalama film müzikleri işte. Bir filmi değerlendirirken benim için önemli olan ne kadar çok müzik kullanıldığı ya da ne kadar kaliteli müzik kullanıldığı değil, ne kadar uygun kullanıldığı. Filmlerde sessizliğin çok önemli olduğu noktalar olur ve bu filmin çoğu sahnesinde müzik yoktu,, bence böylesi çok da iyiydi. Karakterlerin sesini, o kargaşayı ve o gerilimi ayrı bir şekilde hissettiriyordu bu sessizlik unsuru. Eminim bütçeleri daha yüksek olsaydı müzik konusunda çok daha farklı şeyler yapacaklardı, fakat böylesi de güzel.

Eleştirinin tamamını şuradan okuyabilirsiniz: https://culturasinema.com/film-incelemeleri/rezervuar-kopekleri-inceleme-elestiri/
erdiizbul
erdiizbul

9 Şubat 2012 tarihinde eklendi
samuel 2 hayatında kac tane tarantıno fılmı ızledın be kardes sen sınemadan anlıosan ben bu ısı bırakıorum sende zeka dıe bı sey yok adam dunyanın en ıyı fılmlerını yapan kendı tarzını yaratan adam senın kapasıtenı asmıs bu fılm bellı sen bence fılm ızleme fılme gelınce tam bır tarantıno efsanesı helal olsun cok basarılı
Erdem C.
Erdem C.

13 Kasım 2011 tarihinde eklendi
Tarantino filmde gene kendi işleyişini göstermiş. Bence oyunculuk gayet iyi konuşma sahneleri kimilerine sıkıcı kimilerine zevkli gelebilir.
MojoRising
MojoRising

2 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Tarantino'nun ''Ucuz Roman''dan sonraki en iyi filmi kanımca.
Yani bir yönetmen ilk filminde bu kadar usta işi bir filme nasıl imza atabilir aklım almıyor cidden. Ben çekseydim ilk filmimi tv dizileri başyapıt kalırdı herhalde benim filmin yanında :)
Sinema tarihine geçmiş fetiş karakterleri, unutulmaz sahneleri ve bir an olsun sizi kendisinden uzaklaştırmayan mükemmel kurgusu nedeniyle izlemeyen kimse kalmamalı diyorum. İyi seyirler.
deckard76
deckard76

26 Mart 2011 tarihinde eklendi
Tarantinonun hala aşamadığı en iyi filmi.Zekice yazılmış senaryosu,usta işi oyunculukları ve müthiş diyaloglarıyla olay yaratan yapım 90lı yıllardan itibaren sinemaya Tarantino üslübünü getirdi ve bu tarzın çok taklitçisi film çekildi.10/10
keremer
keremer

11 Aralık 2010 tarihinde eklendi
yeni izleme şansım oldu ve aldığı puanı hakettiğini düşünüyorum.
cave3
cave3

18 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Tarantinonun çektiği ilk film;iyiki çekmiş.Filmi geriye dönük tarzda anlatıyor.İzlemeye değer.Başarılı bir yapım.
Exante
Exante

12 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Tarantino filmerine bazen yorum yapamıyorum ismini yazmam sanki yorum yapmışım hissi uyandırıyo :D Tarantino
bergmanfun
bergmanfun

28 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
sadece müzikleri için bile izlenir..
-alp-
-alp-

27 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Yıllar önce Tarantino sinemasıyla, bu film sayesinde tanışmıştım.. Unutulmaz replikleri ve düello sahnesi hala zihnimde gezinir. Film tek mekanda geçmesine rağmen, zekice düşünülmüş diyalogları, hikayesi ve kurgusu ile çok başarılı...
blackinman
blackinman

8 Mart 2010 tarihinde eklendi
yorumları okuduktan sonra izledim. gerçekten güzel film. kanlı filmlerin atası olsa gerek. testere, hostel falan bu filmden feyz aldı demekki.
mydreams04
mydreams04

27 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Tarantinodan kaliteli bir polisiye film.. Oyunculuk, diyaloglar çok iyi.. Aslında oldukça sert bir film, şiddet sahneleri çok gerçekçi.. Film gücünü bu gerçekçilikten alıyor ve o nedenle de iyi bir puanu fazlasıyla hak ediyor.. 8/10
sinema
1 ziyaretçi
3 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Sert kanlı. kesmeli parçalı filmlerin başlangıcı belki de.