Batman Dönüyor
4,2

Sertuğ T.
Sertuğ T.

21 Şubat 2017 tarihinde eklendi
"Tüm Kızlar Cenette Gitti " İlk filmi çok beğenmiştim ve beğendiğim argümanları baya baya Btaman 1989 da yaptığım yorumda açıkça dile getirmiştim. Serinin 2. Filmi sınırlarını zorluyarak 1. Filmi bile geçmiş. Tim Burton harika bir yönetmen kesinlikle özellikle Batman 1989 başarısından sonra bu filmde Catwoman karakteri mükemmel olmuş. Bana göre sinema tarihindeki en iyi catwomandı batmanle ilişkileri olsun , O fiziği çevikliği haraketleri olsun aynı çizgiromandaki Catwomandı. Penguenide es geçmemek gerek originine değişik bir noktadan girmişler ve karakteri güzel tasarlamışlar. Filmde arkaplanda dönen yılbaşı temasıyla yeni düşmanlarımız birebir uyuşmuşlar. Dediğim gibi catwomına hayran kaldım. Origininede çok güzel değindi. Filmde birde çok üstüne durulmayan Max Shreccker var kendisi tamamen aklıyla savaşıyor filmde . Onuda düşmanlar cephesinde görüyoruz. Penguenin sirk ekibi Jokerin adamlarına benzemiş ama Şehri istila ederken yakıp yıkarken çok güzel duruyorlardı . Kısacası Tim Burton bir şahesere daha imza atmış . 9.4
johnnydepp-1903
johnnydepp-1903

30 Nisan 2007 tarihinde eklendi
serinin ikinci filmi ve cok sevdigim benim için cok özel bir klasik bas yapıt kesinlikle izlenmesi gerekiyo özellikle penguen karakteri cok hosuma gitti :)
alici-utku
alici-utku

6 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
batman filmlerinin en güzeli midir bilinmez ama bence en çarpıcısı ve en karanlığı.özellikle de danny de vito bir harika.penguin kötü bir karakter olsa da en çok ona acıyıp onun kazanmasını istedim ama olmadı.(bu arada tim burton sevmediğim halde her filmini izlemeye çalışıp her filminde bir şans tanıyorum belki çoğu kişinin sevdiği bu yönetmeni sevebilirmiyim diye bu film onun en başarılı filmi)
tmnt92
tmnt92

1 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Bir arkadaşın dediği gibi,bu film,kendisinden önce çekilen 3 Batman filminden ilk Cartoon uyarlaması.Burton filmi çekerken çok az yararlanmış çizgiromandan,esas uyarladığı şey,içinde kedikadın ve diğer kötü adamların bulunduğu çizgi film bölümleriymiş.2 kötü adam ve muhteşem starlar.10/8,ilk film kadar değil ama güzel.
luisablack
luisablack

11 Aralık 2006 tarihinde eklendi
benim en az sevdiğim tim burton filmidir tabi çok iyidir ama arada sıkar biraz. michael keaton yine iidir.michelle pfeiffer hayran bırakır. christopher walken çok sinsidir ve danny devito o kadar korkunç bir görünüme sahipitir ki insan korkar. zaten bu filmi çok sevmeme engel olan buydu danny devito ağzında kanlarla manyaklıklar yaparken gözlerimi ekrandan kaçırdım:)ama film güzel ve görüntüler dört dörtlük tabi ki
akturkan
akturkan

17 Ocak 2006 tarihinde eklendi
İşte devam filmlerinin en iyisi Batman'ın gerçek havasını veren 2 filmden biri.Bol kahramanlı ve bol ünlü oyunculu gerçek Kara Şovalye
süpernova-2
süpernova-2

16 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
herhalde batman serisinin en güzeli dersek yanılmış olmayız.özellikle kedi kız rolündeki michelle pfeiffer çok iyiydi.halle berry nin ondan öğrenecek çok şeyi var
yasoergin
yasoergin

1 Kasım 2006 tarihinde eklendi
ilk film gibi bir Tim Burton klasiği kesinlikle izlenmeli
kuthmatar
kuthmatar

19 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Kedikadının kendine özel bir filmi olmadığı zamanda bile ne kadar sıkı bir karakter olduğuna şahit oluyoruz. Zaten üzülerek söylüyorumki, kendine özel çekilen filmde bütün cazibesini kaybetti. Kedikadın sömürülmesin! Filmin güzelliği hakkında tereddüte düştüğüm tek nokta, birincisinin mi bunun mu daha güzel olduğu. Henüz karar veremedim. Joker e karşı Penguen. Kedikadına karşılık? Kedikadın özel. Yok benzeri.
gunes-ozgen
gunes-ozgen

7 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
batman in hayranlarındanım.bu film harika ...zaten tim burton u seviyorum :) adamın tüm filmlerini izledim..oscar a adaylı bi film olmalı....:):):)
ozicano2006
ozicano2006

13 Mart 2004 tarihinde eklendi
Bu film sırf Kedi Kadın için bile izlenmeye değer.Ama Batman sönük kalıyor.Ama Michelle Pfeifer fıstık gibi valla.
buzzart
buzzart

4 Aralık 2004 tarihinde eklendi
dehşet bir film her seri süper de
pcemh
pcemh

23 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Muhteşem Batmobil'i daha detaylıca görebildiğimiz, serinin 2. ve son filmi (arkadaslara katılıyorum 3-4 hatta belki 5, bunlar olmamalıydı, kendi aralarında bir seri olusturabilirler tabii)
sorcerer-ye
sorcerer-ye

16 Aralık 2006 tarihinde eklendi
müthiş bir tim burton filmi. kesinlikle izlenmeli
dogusozgen
dogusozgen

7 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
izlerken her yerinde heyecanlandım...çok sürükleyici bir film.danny devito bu penguen rolune çok yakışmış.makyajı ve kostümü harika. bence bu film oscar adayı olmalı...