saçma sapan bi ton film izlemiş olan ben,böyle bi filmi bu kadar geç izlediğim için kendimden utanıyorum desem yeridir.clint eastwood hem yönetmen,hem oyuncu olarak baya iyi iş çıkarmış.bu türdeki deneyimlerini konuşturmuş resmen.asarım keserim,gölgemi bile vururum türünden klişe bi western filmi değil eğer westernden beklentiniz tamamen bu yöndeyse izlerken sıkılmanız normal ama biraz içerik arıyorsanız,kurgu arıyorsanız mutlaka izleyin.9/10
Sıradan kaçanı uçanı vururum tarzı bir kahraman kovboy filmi olmaması benim hoşuma gitti.Kadro gayet iyi,anlatım da muazzam derecede başarılı.Western sevenlerin kaçırmaması gereken bir yapım.10/8
Film çok güzel yanlız bi eksiği vardı oda müzikleriydi iyi kötü ve çirkinde her sahneye ayrı bi müzik ve hepside birbirinden hoş müziklerdi bu filmde onu göremedim malesef ama film gerçekten akıcı ve güzel 10/8
Uzun bir süredir bu kadar güzel bir western filmi izlememiştim çok güzeldi valla.Clint eastwood abimiz hem yönetmenlikte hemde oyunculukta döktürmüş.Bizede yalnızca izlemek düşüyor.Herkese iyi seyirler.9/10
Durgun başlıyor,biraz hareketleniyor sonra tekrar durgunlaşıyor ve sonunda patlamayı yaşıyor bu film.Gerçekçilik çok iyi, oyunculuklara yorum yapmak gereksiz,sondaki patlama Taxi Driver'ı hatırlatıyor bizlere.Benim aldığım dvd'nin altyazısını o kadar kötü çevirmişlerki filmin replilerini mahvetmiş.Mesela birkaç örnek vermek gerekirse 'Gayri gitmem gerek buralardan','Yandım anam'.Birde aldığım dvd'de orjinal ingilizce dil yok,almanca yada ispanyolca dublajlı halinden izlemek zorunda kaldım filmi,bu dvd nasıl bir mantıkla Türkiyede satışa sunuluyor anlamak imkansız.Bu dvd banamı denk geldi yoksa bütün sürümleri böylemi bilmiyorum.8/10.İyi seyirler.
Sadece Western değil yanında başka bir çok konuyu işleyen ve insanı duygulandıran bir yapım. Zira filmin sonlarına doğru bu duygu yoğunluğu git gide artıyor.
Bence Eastwood un en iyi filmlerinden bir tanesi belkide en iyisi. Mutlaka İzleyin. 9/10