Filmi fazla beğenmedim.Daha iyi bir film bekliyordum.Yine de izlenebilecek bir film.Ayrıca ’Konuş Onunla’ya hayran biri olarak onunla karşılaştırılamaz.
çok ama çok iyi bir film ve bence de tvde izlemeyin.kadınların içyaşantılarnı kadınlara sunuşu bana inanılmaz geliyor.dik ama ağrılı,sınırsız amakrallı.ben konuş onunla'dan daha çok beğendim;belki daha hareketli geldiği içindir.ama ikisinin de yeri ayrı..izleyin;vcdden..
Filmlerinde sürekli kadınlarla örülü bir dünyada dolaşan -her filmini izlediğimde aynı filmi tekrar tekrar izlediğim hissine kapılıyorum- Almodovar'dan herşeye rağmen keyifli bir film... (6/10)
Almodovar zaten görsel imgeleri en iyi kullanan yönetmenlerden biridir.filmlerinin konusu,kurgusuda farklı ve eğlencelidir.beklenmeyen şeyler çıkagelir.ses olmasa bile kare kare filmi parçalara bölüp seyredebiliriz.bu filmde diğerleri gibi iyi bir yapım olmuş.tavsiye ederim!