On Emir
3,7

kuzularynsessizli-i
kuzularynsessizli-i

7 Şubat 2009 tarihinde eklendi
En iyi klasikler listesindeki en önemli ve manalı filmlerden biridir.3,5 saat kadar süren bu mükemmel filmden büyük bir haz aldım ve her anını merakla izledim...Özellikle son 1,5 saati oldukça etkileyici ve o döneme göre muazzam bir yapı vardı...
tarhansimsek
tarhansimsek

12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Yapıldığı tarihe ve imkanlara göre günümüz yetkiniğinde bence. Film bir klasik. yani klasik gibi bir klasik. Halen bu kalitede bu tür film yok diyorum.10/10
melek29101983
melek29101983

19 Ekim 2007 tarihinde eklendi
ruhani dünyasında insanı düşündüren bir film.çağrı,on emir ve özellikle tutku ...bu filmler gerçekten düşündürücü ve kesinlikle öğrenilmesi hatta bilinmesi gereken şeyleri anlatıyorlar.keşke türk sineması olarak bizlerde bu kadar başarılı fimler ortaya koyabilsek bu konuda..
Scarface
Scarface

25 Eylül 2018 tarihinde eklendi
Öncelikle bu film sinema tarihinin mihenk taşlarından biri. Özellikle görkemli dekorları, şaaşalı kostümleri ve çağına göre devrim niteliğindeki efektleri ile zamanının çok çok ilersinde bir yapım.Güçlü oyuncu kadrosu ve filmde geçen replikleri ile dönemin edebi anlatımı beyazperdeye güçlü bir şekilde yansıtılmış.Puanım 8,1.
ali c.
ali c.

4 Mayıs 2013 tarihinde eklendi
spoiler:
bu filmi yorumlarsam ayıp olur,izleyin film anlatsı brynerin filmdeki (firavun ) sesi ve soyleyis tarzi büyülüyor .charlton heston da müthis.görsellik diye izlemezlik etmeyin bu öyküyu ki gercek hikâyeden uyarlamadir bu kadar guzel kurgulayamazlardi ve halada iddaa ediyorum butun yönetmenleri siraya dizin cecile de mills inki kadar saglam bir is çıafik tarzi ve kurgusu mistik mekanlar ve ses duzeni isik filmi bence anlamamışlar tipki cennetin krallığını anlamadıklari imdb notu az 8.5 falan olmalıydım muhakkak ölmeden izleyiniz 10/9.1
otsiola
otsiola

28 Aralık 2005 tarihinde eklendi
gerek senaryosu gerek oyuncular ve onların performansları olsun, görüntü efektleriyle berbaer bugüne kadar izlediğim en iyi ikinci tarih filmi(1.Benhur). özellikle yapım yılına baktıktan sonra yukarıdaki söylediklerimin gerçekten abartılı olmadığını göreceksiniz.
Bahar Kocakaya
Bahar Kocakaya

7 Nisan 2022 tarihinde eklendi
Bu filmi izlemek istiyorum 2006 yapımı on emir filmi bulamıyorum yardimci olacak kimse yokmu nereden izleyebilirim