1 ziyaretçi
20 Ocak 2014 tarihinde eklendi
Dinozorlar ile ilgili yapılmış en başarılı serinin ilk filmi olma özelliğini taşıması ile birlikte , serinin Spielberg gibi bir adamla çok çok daha başarılı olması gerektiğini de düşünmüyor değ de takdire değer bir yapım olarak tarihe altın harflerle yazıldı.
bu filmin benim için anlamı çok büyük çünkü ilk gittiğim sinema filmiydi ve ilkokul 1. sınıftaydım altyazıları zar zor bi zahmet okumaya çalışyordum bi yandan da filmdeki sahneleri kaçırmamaya çalışıyordum film süper ya o zamanlar için yeni bi çağı başlatmmıştı 10/10 kesinlikle
bu film benim doğdum yıl doğdum gün de yapıldı 3 oscar a sahip . en beyendiğim filmelrden dir bende koleksyon u vardır ( jurssicpark 1-2-3-ve inşalah 4) her kez izlesin mükemmel dir
ben bu filmi evde ilk defa cıne 5 te izledım hava karlıydı kazanda bı sorun vardı ev soğuktu ama ben filmi battaneyının içinde izledım herzaman izlerim ben de cd si var 4 cu filminkinide alırım yanıı orjinal tabi
Harika bir filmdi. Tekrar tekrar izlense bile asla bıkılmayacak bir film. Serinin en güzel filmi ayrıca. Gösterime girdiği 1993 yılına göre oldukça kaliteli görüntü efektlerine sahip.
efsanenin başlangıcı.kaç kere izlediğimi sayamadım bu filmi.tvde ne zaman görsem izlerim.tek kelimeyle bir şahaser.spielberg ın kariyerinin zirvesine çıktığı film demek yanlış olmaz.günümüz görsel efektlerinden bile daha iyi olan efektler büyüleyici ve çok gerçekçi.asla bıkılmıcak türden bir film 10/10
izledigim en iyi film tarihe altın harflerle geçmiş bir başyapıt 25 kere seyrettim hala bıkmadım.dinozor hayranı olmamı saglayan film oldu 100 üzerinden 100. iki ve üçü de mükemmel ama ilki kadar degil 4 sabırsızlıkla bekliyorum.kötü olucagını sanmıyorum.
bende ayrı bi yere sahip olan film ilkokulda arkadaşlarımla benim doğumgünüm nedeniyle gitmiştik bu filme ve hepimiz hayran olup gelmiştik hala aynı heyecanla seyredip hayranlık duyuyorm
mükemmel bir film... ilk izlediğim zamanı hatırlıyorum.. o zmanlar jurassic park çılgınlığı vardı.. biz de düşmüştük pençesine.. film atmosfer olarak sinemaya mükemmel şeyler kattı bence.. dinozorların genetik hatalar sonucu üretildiği ve askerlerin başrol oynadığı saçma filmleri aşıp bilimsel ve etkileyici bir ortam oluşturmuştu.. ne günlerdi..filmi izleyince kendi park planlarımı falan çizmeye başlamıştım.. sağlam film.. sağlam ve türünde ilk efektler..
KESİNLİKLE BİR KLASİK 2.3. FİLMİDE İZLEDİM AMA MAALESEF 1.Sİ EN İYİSİ AMA DİĞERLERİDE KÖTÜ DEĞİL VE EVET BİR ARKADAŞIMINDA DEDİĞİ GİBİ EFEKT OLARAK BİR DÖNÜM NOKTASI