Jurassic Park 3D
4,4

ozansarikaya
ozansarikaya

30 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Filmin modern bir başyapıt olduğunu düşünüyorum. yalnız michael crichton'un kitaplarından bir daha böyle başarılı bir film uyarlaması çıkmaması üzücü. (bknz. Congo, Timeline, Twister, Küre)
Ali Ulusoy
Ali Ulusoy

15 Temmuz 2013 tarihinde eklendi
ayn filmi 3d yap sür piyasaya, 3d film olayı zaten film keyfimmize o kadar da büyük etki yapmamakta ki bu filmi de izlemeyen kalmamıştır. neden izlediğimiz filme bir kez daha gidelim ki. kaldı ki filmi izleyen herkes de az çok tahmin eder öyle cezbedici şekilde 3d etkisi yaratacak sahneleri de bulunmamaktadır.
si-ar
si-ar

10 Ekim 2007 tarihinde eklendi
İlk izlediğimde off demiştim nasıl yapmışlar bunları.Zamanına göre süper ötesi bir film su anda bile izlenmesi şart olan bir film
seymaerisen
seymaerisen

16 Nisan 2009 tarihinde eklendi
küçükken bu filmden çok korkardım ama:)) çok etklenmiştim halade sevdiğm filmlerden.. birkaç tane hata yakalamış olsamda:))
miroozkan87
miroozkan87

23 Aralık 2005 tarihinde eklendi
çocukluk dönemimde izlediğim ve çok beğendiğim bir filmde...şimdilerdeki düşünceme göre dinazor hayranlarının izlemesi gereken fakat gerçek bir seyircinin pek fazla hoşnut kalacağını sanmıyorum...ama izlemeye değer
me-nagi
me-nagi

23 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
spielberg çok iyi yönetmen efektler çok iyi hikayeler ilginç fantastik ama maalesef geremiyor filmleri..dinazor insan yiyor gerilmiyorsun..işte bu işi yapamıyorrrr..herşeyi mükemmel çocuk filmleri çekiyor..allahtan terminatörü filan çekmemiş,,yoksa o müzige yazık olurdu.