Cinnet
4,3

Ismail G
Ismail G

1 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
Filmin garip bir şekilde akıcılığı var ayrica jackin oyunculuğuna bayıldım yalnız hayalet ve reerkarnasyon gibi şeylere inanmadigimdan mi yoksa nedensizce adamı delirtip eşi ve cocugunu oldurmek istediginden mi bilemiyom absürt geldi yav bide ciplak hayalet mi olurmuş off en saçmasıda adamin baltali olup çalıyı kesmeyi aklına getirmeden ölmesi :)
potemkin-2
potemkin-2

26 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Gerilim türünü sevdiğimi söyleyemem. Bu nedenle de çok fazla gerilim filmi seyretmedim. Filmi bu açıdan değerlendiremeyeceğim.

Ancak Jack Nicholsonun oyunculuğunu konuşturmuş diyebilirim rahatlıkla.

Kubrick de büyük bir yönetmen olduğunu kamera kullanımı ve yarattığı atmosferle bir kez daha göstermiş.

Kubrickin en iyi filmi hangisi diyecek olursak da hemen hemen tüm filmlerini hayranlıkla izlemiş birisi olarak tereddütsüz "Spartacus" derim.
Doris-2
Doris-2

20 Aralık 2010 tarihinde eklendi
J. N. haririka performasıyla tekrar haran kaldım kendisine. Ama filmin sonundakji 1921 yılındaki resimle siz nasıl bir bağlantı kurdunuz, merak ettim acaba saçma mı düşünüyorum diye sormak istedim? Kitabı okumaya başlamam lazım sanırım..;)
bbayten
bbayten

17 Kasım 2009 tarihinde eklendi
bu filmi izleyin bence.vaktinizi boşa harcamış olmicaksınız.
1983gs
1983gs

8 Kasım 2009 tarihinde eklendi
korku filmleri arasında en üst sırada yer alan bir filmmiş ama bana göre hiçte öyle bir film değil yani belki o dönem itibariyle çok ses getirmiş izleyiciyi etkilemiştir ama bende iz bırakmadığı kesin üst sırada olması nedeniyle merakla ve heyecanla başladığım film hüsranla bitti diyebilirim...
sahan33
sahan33

24 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Bu filmde hata olduğu söylenen sahneler bence kubrickin bilerek yaptığı şeyler.Böyle garip olaylar olan bir filmde gariplikleri bilerek yapmış bence.hata değil yaniBence tabii
zagtarnat2341
zagtarnat2341

16 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Bir Jack Nicholson hayranı olarak bu filmde gösterdiği performanstan dolayı kendisine yeniden hayran kaldım.Filme gelince, filmi yurtta arkadaşlarla yaklaşık 15 kişi birlikte izledik, yurtta yaptığımız korku gecelerine renk katsın diye :) fakat filmi izlerken ne korktuk nede gerildik tek gördüğüm iyi oyunculuktu kimden bahsettiğimi anlamışsınızdır.Eski kült filmlerden ama yurtta benim önerdiğim bir film olarak yeteri beğeniyi kimseden alamadığı için benden 6.510
beratto
beratto

13 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Gelmiş geçmiş en başarılı gerilim filmi.Tam bir başyapıt.Kubrick ustaya şapka çıkartmak lazım.
teoberk3131
teoberk3131

10 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Müthiş bir film. Çok sanatsal. Çekim açıları muhteşem. Simetri var. İnanmıyorsanız ekranın ortasına ayna koyun bakın. Ben denedim ve gerçekten simetrik olduğunu görünce dahada bir şevkle izledim. bunların hepsi bi filmi film yapan kıstaslar. gerisi yalan.
nickholson
nickholson

13 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Jack Nickholson başka söze gerek var mı ki..Oyunculuk dedirten filmlerden.Filmde sıkılabilirsiniz ama bu filmin kesinlikle abartıldığını göstermez.Ki bu kişiden kişiye göre değişebilen birşey.Filmin yapım yılına göre bir başyapıttır.Benim için her zaman öyledir.
birakin-gitsin55
birakin-gitsin55

3 Mart 2009 tarihinde eklendi
herseyi boswerin bu fiLmi sadece jack nichoLson icin izLeyin... müthis bir fiLm... baziLari sıkıLabiLir ama fiLmden anLayanLar icin pahabiciLmez...
108-lost
108-lost

6 Ocak 2009 tarihinde eklendi
filme kötü diye eleştiri yapan arkadaşlar iyi ki varsınız çünkü bu yüzden yazma ihtiyacı duydum.
jack nicholson ı jack nicholson, stanley kubrick i de stanley kubrick yapan filmlerden biri.bu senaryo ne daha etkli bir biçimde çekilebilirdi ne de daha etkili bir oyunculuk sergilenebilirdi.seyretmek dışında arşivde b ulunması gereken bir film.
x-stream1986
x-stream1986

4 Şubat 2008 tarihinde eklendi
tek kelime ile bü film baş başyapıt....ölmeden izlenilmesi gereken filmlerden
hctymrys
hctymrys

30 Aralık 2007 tarihinde eklendi
gercektengüzel bir film jack tabiki harika oyunculuk performansını buradada sergilemekten geri kalmamışş..filmi gece yarısından sonra yalnız izleyin daha iyi olacagini goreceksinizz...
emotionaless
emotionaless

13 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Jack Nicholson'un oyunculuk adına ders verdiği bir film.Müthiş bir gerilim sanki yaşatıyor size o anı film.

Zaten Imdb'de hatırı sayılır bir yeri vardır.

Gerilim türünün en başarılı filmi belkide..