Cinnet
4,3

falconx74
falconx74

8 Şubat 2005 tarihinde eklendi
tek kelimeyle muhteşem.. izlediğim en iyi korku filmlerinden biri..stanley kubrick gerçekten büyük adammış :)
caneri16
caneri16

4 Şubat 2005 tarihinde eklendi
en ıyı gerılım fılmlerınden.nicholson ve duvall ın oyunculukları mukemmel.soylenecek soz yok.ayrıca mekanlarda cok ıyı tasarlanmıs.
esat-ozcan
esat-ozcan

29 Aralık 2004 tarihinde eklendi
evet bence de jack nicholson sonradan eklendi.zaten tabloyu görüp diğer türlü düşünmek biraz zor
alisan-sahin
alisan-sahin

26 Aralık 2004 tarihinde eklendi
küçük dany nin kardaki ayaka izleri oyunu harikaydı ve o küçük çocuk oyunculuğuyla beni çok etkiledi...
memarica
memarica

14 Eylül 2004 tarihinde eklendi
shining.pek çok kişinin gözden kaçırdığı bir şaheser.kesinlikle seyredilmesi gereken -sinema eleştirmenlerininde kabul ettiği gelmiş geçmiş en iyi korku filmi.stanly kubrick ile tanışmayanlar bu filmden sonra her filmini seyretmek isteyecektir.ama filmi atmosferine uygun seyredin.
Aslıhan Gayyurhan
Aslıhan Gayyurhan

27 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
Bu filmi değil ama dün yeni versiyonunu izledim. 4,5 saat sürdü yaa. Ve güzeldi İzlediğime değdi doğrusu. Ne de olsa Stephen King imzası var. Onun kitaplarından uyarlanarak çekilen filmler kötü olabilir mi acep?
stuff-666
stuff-666

1 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
bu filmi nerden bulabilirim...kitabını okudum fakat filmini izlemek nasib olmadı cok merak ediyorum
ebeleren
ebeleren

9 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
son donemler icinde izledigim aptal korkutmaya calısıp da güldüren gerilim baslıklı olup da geriltemeyen filmlerı dusununce gercekten cok basarılı bır yapıttı.
banadolu
banadolu

5 Şubat 2004 tarihinde eklendi
çok iyi bi gerilim.tabi kubrick olunca bi havası,güzelliği de var.nicholson müthiş,bu surat kimse de yok abi ya!
kolaric
kolaric

30 Mayıs 2003 tarihinde eklendi
kubrick amcam 1980'de olaya son noktayı koymuş.. daha ne denilebilir ki! gerçi stephen king'in de büyük rolü var ama..

All work and no play make Jack a dull boy. All work and no play make Jack a dull boy. All work and no play make Jack a dull boy. All work and no play make Jack a dull boy. All work and no play make Jack a dull boy. All work and no play make Jack a dull boy.
bruceconrad
bruceconrad

18 Mayıs 2003 tarihinde eklendi
Varya hayatımda bu denli seyirci üzerinde tırs psikolojisi oluşturan bi korku filmi görmedim,, korkun arkadaşlar korkun...
barfly-2
barfly-2

7 Mart 2003 tarihinde eklendi
korku sinemasına yeni kalıplar sokan. örnekleri (daha dğrusu taklitleri) defalarca kere sinemaya aktarılan, bu alanda bir köşetaşı niteliği taşıyan mükemmel bir film
sulod
sulod

20 Şubat 2003 tarihinde eklendi
Benim gibi bir adamın bu filmi izleyememesi çok büyük kayıp hemen ilk fırsatta izleyeceğim