Tibet’te Yedi Yıl
4,2

KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

27 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
fılmı bırakıp brad pitt i ızleyın fılmı almıs tek basına goturmus tek kelımeyle muhtesem hıc sıkılmadan ve merakla ızlıyecegınız bır basyapıt sıddetle tavsıye edıyorum
kalpsiz
kalpsiz

14 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Neydi o beni derinden etkileyen replik: Siz hayatınızın her aşamasında zirveye tırmanmayı başaran insana saygı duyuyorsunuz...Ama biz kendi egolarını terkedebilen insana saygı duyarız. Bu filmi bence herkes izlesin. Çok güzel şeyler anlatıyor.
Engin Yüksel
Engin Yüksel

11 Kasım 2014 tarihinde eklendi
uzun fakat asla sıkmayan her anını keyifle izleyeceğiniz bir film 9/10
yuzbasiyulaf
yuzbasiyulaf

6 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Çok büyük bir keyifle izlediğim, bazı yerlerinde gözlerimin yaşardığı, çok duygu yüklü, insancıl, barışcıl bir film. Bence harikaydı..
enesnail
enesnail

13 Kasım 2007 tarihinde eklendi
filmi yazın izlemiştim yorumunu şimdi yapıyorum. her nedense filmle alakalı aklıma ilk gelen brad pittin ayakkabıları. film oldukça başarılı bir yapım uzun ama sıkmadan izlettiriyor kendini. benim gibi brad in hastası iseniz hemen izleyinderim.
cudiferat
cudiferat

20 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Gerçekten güzel bir film özellikle Tibet felsefesini sade ve orjinal bir dille anlatması belki de filmi izlenesi kılan belki de tipik bir batılı insanın Tibette kaldığı süre içerisinde adeta kendisi bile farkında olmadan değişimi ve bu süreçe Tibetin siyasal durumunun eklenmesi ve akıbetinde gelişen yürek burkan sonuçlar..

Ama şunu kabul etmek gerek çok harika bir film değil, izlenmelidir tabii ki büyük beklentiler olmadan ama... 8/10
Aslıhan Gayyurhan
Aslıhan Gayyurhan

27 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
Çok güzel bir film. Yer yer bana "son imparator" filmini hatırlatsada hakikaten güzel filmmiş dedim ve zevkle seyrettim.
1983gs
1983gs

26 Nisan 2007 tarihinde eklendi
valla güzel filmdi bee küçüktük daha ama o zamanlarda acayip ses getiren bir filmdi bence izleyin...
x-bedi--x
x-bedi--x

9 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
---Gidiyorum'Terketmek değil,,yalnızca gidiyorum'Bırakmaktaki amacım her şeyi ,,gitmelerin kendisini özlememek olsun?---Yıllar geçsin,,ben her zaman yaptığımı ; pişmanlığımı yaşayayım'Zaman harcasın beni,,yıllarıyla dize getirsin?---Özlem kalsın içimde'Sizi terk ettiğim ve ardından terk edildiğim güne olan özlem..Hayat versin bedelini hatalarımın?---Sana değil,,ona değil,,kimseye değil,,kendime yapıyorum ben bunu..Öyle istiyor canım Acıtmak ve acıtılmak var kaderimde..Elimde değil,,olmuyor?---Geçti yıllar..hesabını da sordu?---Asi ruhum özlemeyi seviyor'Sevmek yada sevilmek değil,,yalnızca sevmeyi özlemeyi seviyorum'Özlemin kendisiyim,,,içimi kopardıkça mutluyum?---Yıllar öğretti hayatı,,öğretti yaşamayı'Ama anlatmadığı tek şey özlemine olan susuzluğumun kandığı an?---Kaderide gördüm,,kederin en acısını da tattım,,kayıplarımda oldu yitip gittiklerim,,sevip kavuşamadıklarım,,ayrılıklara kaldı ruhum bitmeyen ayrılıklara?---Döndüğümde karşılanmak güzel'Yokluğumda yaşattığın güzel'haksızlığımı bağışlaman güzel?---Ben benim başkası olamam'başka hayatlarda var olamam? yapmak istediklerimi yapamadıkça aldığım nefeste,,baktığım sende yalansın bana..---El değmemiş,,saf hayatların nasıl düşüncelerle buluştuğunda olabilecek en adaletli dünyaları sunuyor bize'Filmin havası ve düşünce ruhu bana kendini sevdiren'Yaşanışlıklara hayranım?.
punkart88
punkart88

17 Şubat 2007 tarihinde eklendi
filmi geç izleme şansı buldum.çok huzur verici bi film bence.brad pitt'in oyunculuğuda her zmnki gbi çok başarılı.tibetin kendi içinde değerlerini koruması çok etkiledi beni.izleyin bence vaktinizi kaybetmezsiniz.
hookers
hookers

26 Kasım 2002 tarihinde eklendi
FİLMİN ÖZELLİKLE GÖRÜNTÜ YÖNETMENLİÐİ ÇOK BAŞARILI.TİBET UYGARLIÐININ VE HİMALAYALARIN GÖRKEMİ ÇOK BAŞARILI BİR ŞEKİLDE YANSITILMIŞ.KARAKTERLERİN GERÇEK OLMASI DA FİLME BİRAZ BELGESEL HAVASI KATIYOR.BU TİP BİR FİLM İÇİN ÇOK YÜKSEK OLAN 60 MİLYON DOLARLIK BÜTÇESİYLE GÖRKEMLİ BİR YAPIM...
f-corleone
f-corleone

18 Nisan 2004 tarihinde eklendi
bence harika bi filmdi.. brad pitt oyunculuğunu göstermiş.. 97 yılı yapımına göre gayet kaliteli.. bazı filmler aktör için izlenir ama bu onlardan değil..
yigitt87
yigitt87

12 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Kesinlikle mükemmel bir film.Konusu,akıcılığı,ilgi çekici değişik kültürleri göstermesi,verdiği dersler ve bunun üstünede güzel oyunculuklar eklenince izlemesi büyük zevk.Özellikle çocuk oyuncu dalai lama mükemmel oynamış.Brad pitt keza öyle.Film severlerin kaçırmaması şart olan bir film. 9/10
pcemh
pcemh

23 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
Mükemmel bir film, müzikleri de mükemmel, insanın Dalai Lama'yı öpüp başına koyası geliyor....Mutlaka izleyin...Yaşasın özgür Tibet..
budamibasimagelecekidi
budamibasimagelecekidi

7 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Rekabete karşı dayanışmayı savunan bir kültürü tanımak için güzel bir adım, Tibette Yedi Yıl..