Tibet’te Yedi Yıl
4,2

l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

29 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Seyredemediğim, Scorsese ın "Kundun" u ile aynı dönem gösterime girmişti. Film de ki oyunculuğu iyiydi Pitt in...
jamesbond-2
jamesbond-2

16 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Brad pitt'in mükemmel oyunculuğuyla hayat verdiği,durağan ama anlamlı bir film.Yeni izledim izlemeseydim de olurdu ama fena sayılmaz
Engin Yüksel
Engin Yüksel

11 Kasım 2014 tarihinde eklendi
uzun fakat asla sıkmayan her anını keyifle izleyeceğiniz bir film 9/10
Ilknur K
Ilknur K

2 Kasım 2011 tarihinde eklendi
filmi brad pitt almış götürmüş. bir insanın manevi duygularını kendi işinden uzak, kendi çocuğundan uzak, kendi yuvandan uzak nasıl geliştirdiğini izliyoruz.
Ahmet Büke
Ahmet Büke

1 Temmuz 2021 tarihinde eklendi
bir avusturyalının tibet te sevilişi maceraları.. Çok durağan ama brad pitt resmen sürükleyici süper bir tempo katmış filme.. Siyasi içerikleride barındıran.. Tibet kesişlerinin yaşamları adetleri vs gerçek hikaye sanırım birde.
KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

27 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
fılmı bırakıp brad pitt i ızleyın fılmı almıs tek basına goturmus tek kelımeyle muhtesem hıc sıkılmadan ve merakla ızlıyecegınız bır basyapıt sıddetle tavsıye edıyorum
theyurdal
theyurdal

17 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Gerçek bir hikâyeden uyarlanan Seven Years in Tibet, görselliği ve atmosferiyle etkileyici bir film. Brad Pitt performansıyla karakterin dönüşümünü başarılı şekilde yansıtıyor. Tibet’in kültürü ve doğası oldukça iyi aktarılmış. Ancak film yer yer yavaş ilerliyor ve bazı sahneler gereğinden uzun tutulmuş. Buna rağmen verdiği mesaj ve duygusal derinliğiyle izlenmeye değer bir yapım.
karizmatik062915
karizmatik062915

1 Şubat 2007 tarihinde eklendi
illa izlenecek diye bi şey yok öyle ahım şahım bi film değil yani vasat bi film izlenir o kadar abartılı bişey yokkk izlemesen bir şey kaybetmezsin...
banadolu
banadolu

5 Şubat 2003 tarihinde eklendi
filmin artısı sanırım olayların gerçekte yaşanmış olması ama çok ağır bir film,belki biraz daha savaş sahnesi olsaydı daha heyecanlı olabilirdi
yuzbasiyulaf
yuzbasiyulaf

6 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Çok büyük bir keyifle izlediğim, bazı yerlerinde gözlerimin yaşardığı, çok duygu yüklü, insancıl, barışcıl bir film. Bence harikaydı..
boldheart
boldheart

4 Kasım 2006 tarihinde eklendi
film çok güzeldi her ne kadar bazen sıksada ama pitt yine bambaşka bir film yaratmış küçükken izledim bu film o zaman pek bişi anlamamıştım ama sonra anladım kaliteli bir yapımdı bence oldukça güzeldi...
throughout
throughout

30 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Çok önceden televizyonda izlemiştim bu filmi.. aklımda kalan pek bir şey yok zaten etkilenmemiştim bu filmden.. vasat
1983gs
1983gs

26 Nisan 2007 tarihinde eklendi
valla güzel filmdi bee küçüktük daha ama o zamanlarda acayip ses getiren bir filmdi bence izleyin...
mrs-durden
mrs-durden

7 Eylül 2006 tarihinde eklendi
muhteşem bi film. Brad Pitt çok güzeel oynamış. Dalai Lama’yla olan sahneler çok güzeldi özellikle. bence izlemeyenler izlesin pişman olmazsınız.
kadir503
kadir503

28 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Filme genel olarak bakıldığında iyi bir film. Fakat çok başarılı da diyemiyeceğim. Filmde çok önemli mesajlar da mevcut. Film, baştan çok çabuk gelişiyor ve dramatikliğin, duygusallığın üzerinde daha fazla durulsaydı daha etkileyici bir film olabilirdi.