Oyun

mustafa-unet
mustafa-unet

13 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Şimdiye kadar gece izlediğimiz bütün filmlerde uykumuz gelirdi fakat bu film uykumuzu açtı. bravo yaa söze gerek yok
purpledianthuss
purpledianthuss

24 Eylül 2007 tarihinde eklendi
harika bi film olmuş...
base-1903
base-1903

14 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
sıradışı muhteşem bir film.
xrdxm
xrdxm

20 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
mükemmel bir senaryo... mükemmel bir final.. filmde kime inanacağınızı şaşırıyorsunuz.
aaaliyah
aaaliyah

7 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
hayatımın filmidir.o kadar iddalıyım yani.çok fazla sürükleyici ve inanılmaz zeka işi bir senaryo.defalarca izleyebilirm.
kobe-24
kobe-24

4 Mart 2011 tarihinde eklendi
gereksiz film kategorisinin kıyısında geziyor. insanın başına öyle şeyler geldiğinde kişi heyecanlanır, korkar, tepki verir. kahramanımızda maalesef hiçbir duygu yok. işte en klasik ve trajik durum: kahraman gerçek hayatta yaşamayan biri. film ise güzel kurgulanmış ama durumlar ve olaylararası geçişler finalde flashback ile aydınlatılsa daha derli toplu dururdu. eh işte. 6..
Elif O.
Elif O.

29 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
bence harika bir film... herkes mutlaka izlemeli...
enesemin
enesemin

3 Ocak 2011 tarihinde eklendi
filmin bazı kısımlarını yıllar sonra unuttum diyebilirim ama o tadı damağımda kalan mükemmel film duygusunu asla unutamıyorum
Sametcan Tuncel
Sametcan Tuncel

12 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Baştan sona gizem, müthiş etkileyici son.
Bu kadar eski olmasına rağmen günümüz filmlerinin bile üst seviyesinde olabilir bence,kesinlikle izleyin pişman olmazsınız.
turkastronom
turkastronom

23 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
Nasıl bir kurgudur öyle. Soluksuz izliyorsunuz filmi. Film hakkında söylenecek pek birşey yok. Çünkü çok başarılı. Mutlaka izleyin derim.
the-romeo61
the-romeo61

20 Haziran 2008 tarihinde eklendi
seyrettiğim en iyi yapımlardan biri michael douglas müthiş bir oyunculuk sergilemiş helal valla uzun süre hafızalardan silinemeyecek kalitede ____the_romeo61
Solmazkaanarda
Solmazkaanarda

4 Kasım 2024 tarihinde eklendi
SAKIN İZLEMEYİN FİGHT CLUB VE SEVEN GİBİ FİLMLERİN ARASINDA ÇÖP OLMUŞ BİR İŞ.AFİŞİNDE DAHİ” SEVEN FİLMİNİN YÖNETMENİNDEN”I GİBİ REKLAM KULLANILDIĞINI GÖZE ALIRSAK BİR BOKUM DEĞİL YANİ.BÖYLE FİLMİN AMK
qrin war
qrin war

30 Aralık 2020 tarihinde eklendi
güzel bir film ancak biraz korku olsaydı daha iyi oludu muhteşemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bi film
esin
esin

20 Haziran 2021 tarihinde eklendi
Böyle filmin amk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yanna Solmaz
Yanna Solmaz

3 Kasım 2024 tarihinde eklendi
Çok güzeldi kesinlikle . Kalıplaşmış film senaryolarından sıkıldıysanız izlemenize tavsiye ederim . Kafa karıştırıcı ama aynı zamanda sizi içine çeken çok güzel bir film . Kocamla beraber izledik kesinlikle çok etkisinde kaldık