gereksiz film kategorisinin kıyısında geziyor. insanın başına öyle şeyler geldiğinde kişi heyecanlanır, korkar, tepki verir. kahramanımızda maalesef hiçbir duygu yok. işte en klasik ve trajik durum: kahraman gerçek hayatta yaşamayan biri. film ise güzel kurgulanmış ama durumlar ve olaylararası geçişler finalde flashback ile aydınlatılsa daha derli toplu dururdu. eh işte. 6..
Baştan sona gizem, müthiş etkileyici son. Bu kadar eski olmasına rağmen günümüz filmlerinin bile üst seviyesinde olabilir bence,kesinlikle izleyin pişman olmazsınız.
seyrettiğim en iyi yapımlardan biri michael douglas müthiş bir oyunculuk sergilemiş helal valla uzun süre hafızalardan silinemeyecek kalitede ____the_romeo61
SAKIN İZLEMEYİN FİGHT CLUB VE SEVEN GİBİ FİLMLERİN ARASINDA ÇÖP OLMUŞ BİR İŞ.AFİŞİNDE DAHİ” SEVEN FİLMİNİN YÖNETMENİNDEN”I GİBİ REKLAM KULLANILDIĞINI GÖZE ALIRSAK BİR BOKUM DEĞİL YANİ.BÖYLE FİLMİN AMK
Çok güzeldi kesinlikle . Kalıplaşmış film senaryolarından sıkıldıysanız izlemenize tavsiye ederim . Kafa karıştırıcı ama aynı zamanda sizi içine çeken çok güzel bir film . Kocamla beraber izledik kesinlikle çok etkisinde kaldık