Oyun

bayram57
bayram57

16 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Bu filmin üzerinden kaç yıl geçerse geçsin ilk kez izleyecek olan bir kişi bu filmin gidişatını asla tahmin edemez. Hatasız, eksiksiz ve zor senaryo nedir diyorsanız Oyun filmini izlemeniz yeterlidir. Çok yenilikçi bir film. Nice dizilere ve filmlere de ilham kaynağı oluyor böyle son derece özgün yapımlar. 10/10
-alp-
-alp-

1 Ocak 2010 tarihinde eklendi
David Fincher ustanın seven la beraber çıkardığı en iyi iş. Mükemmeldi, 10/10...
devrancevher
devrancevher

10 Kasım 2009 tarihinde eklendi
efsane yönetmen david fincher ne yapsa izlerim, kendi tarzi ve stiliyle yine müthis bir film ortaya cikarmis. oyuncular penn ve douglas harika oynamislar. heyecani yüksek, sonu ise müthis biten bir film. 10/10
maviekim
maviekim

30 Ekim 2009 tarihinde eklendi
kurgusu güzel bir film.sonunu tahmin etmek zor.şaşırtıcı.:)
gokhandagtas
gokhandagtas

4 Ekim 2009 tarihinde eklendi
şimdiye kadar bende seyretmemiştim ama son zamanlarda izlediğim en muhteşem filmdi 10-10 hala izlemeyenler mutlaka izleyin :))
widmark-2
widmark-2

13 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Gerçekten iyi bir film ama ben eksik taraflarının olduğunu düşünmekteyim , sonu çok iyi yedirilmiş olsa da filmin 40. ve 50. dakikalarını bunu beslemiyor. İspanyanın katılması da gereksizdi..
oyunworld
oyunworld

12 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
az kalsın 2. olağan şüpheliler vakası yaşıyodum ki allahtan 3. ters köşe geldi de filmden keyif aldım.Lütfen filmi arkadaşlarınıza önerirken harika bir sonu var diyip tüm sürprizin içine etmeyin :)
sercecikkmuckk
sercecikkmuckk

11 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
bu film benim için gelmiş geçmiş kurgusu en güzel yapılmış muhteşem bir film
selmayurdasavas
selmayurdasavas

19 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Senaryo çok ii, oyunculuklar harika, yönetmen de ii olunca ortaya süper bir macera ve aksiyon filmi çıkmış.Micheal Douglas ın oyunculuğu çok doğal.Filmden gözlerinizi 1 dk bile ayıramıyorsunuz, çok sürükleyici.
otrivine
otrivine

19 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
son yıllarda hollywoodta bu tarz filmlerden o kadar çok yapılmaya başlandı ki şimdi izleyince o kadarda güzel gelemeyebiliyor.Zamanın güzel filmlerindendir.
Ekrem Doydu
Ekrem Doydu

19 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
bu film kesinlikle 8.6 yı hakedecek bir yapım değil.9 lardan buralara indi puanını düşürmek için oy vermeyelim!!
AstalaVista
AstalaVista

6 Nisan 2009 tarihinde eklendi
zamanında hepimizi dumur etmiş bir filmdir The Game.. ;)
cnksy
cnksy

31 Mart 2009 tarihinde eklendi
Eğer bu filme ilk gösterime girdiği zaman gitseydik mutlaka daha çok etkilecektim ve etkilenecektik.Çünkü illa ki bir yerlerden duyuyoruz sonu ile muhteşem,inanılmaz son.Direk filmin sonuna kitleniyoruz yani beklentimizi yükseltiyoruz.Douglas gerçektende inanılmaz bir şekilde oynuyor ve o da kendini kaptırdığı oyuna bizide katıyor.7/10.İyi seyirler.
kaya205
kaya205

28 Mart 2009 tarihinde eklendi
Bu tür filmler sonunda bir kez şaşırtır, ama bu film birden fazla kez şaşırtıyor insanı. Oyunculuklar muhteşem, senaryo süper, yönetmende David Fincer oldumu, başka söze gerek kalmıyor. 10/9
patron-US-
patron-US-

13 Mart 2009 tarihinde eklendi
Show tv bu filimi tüm Türkiyeye tanıttı diyebiliriz. Her yer milenyum diye çığırırkene cumartesi geceleri bir kaç ayda bir üst üste yayınlanmış filimdir. Dehşet sonuyla unutulmaz filimlerdendir.