David Fincher’in yine sinemaya armağan ettiği en büyük hediyelerden sadece birtanesi 'the Game'.Bir oyun oynadığınızı sanıyorsunuz.Aslında oyun falan oynamıyorsunuz oyunun ta kendisi olmuşsunuz.
izlemeden bu yorumu okucak arkadaşlar kesinlikle müthiş bi son beklemesin ! onlara önerim 2 müthiş son beklesin..! :) Ne denilebilirki harika bir yapıt..
bu film görsel efekt kullanılmadan yapılmış en iyi filmlerden biri. senaryo müthiş. filmin sonuna kadar ayrı bir heyecan ve ayrı bir zevkle izledim. herkese tavsiye ediyorum. 10/10
David Fincher’ın 'Se7en' ve 'Fight Club' gibi iki başyapıtından sonra unutulmaya yüz tutmuş fakat kesinlikle göz ardı edilemeyecek bir film 'The Game'.Filmin özgün diyebileceğimiz konusu, harika senaryosu, kurgusu ve de müthiş bir sonu var. Tüm bunlar zaten bizlere David Fincher’ı tanımlamaya yetiyor. Fincher yine filminde karanlık mekanlar, atmosfere uyumlu müzikler, bir kaç dakika sonrasını dahi tahmin edemeyeceğimiz bir ilerleyiş ve keyifli bir izleniş sunmuş bizlere.Filmin gerilim dozajı da filme yakışan bir şekilde oldukça başarılı. Film, gizemli bir atmosferde devam ettiğinden gidişatı hakkında fazla bilgi vermek istemiyorum, şayet verirsem filmin tadı kaçabilir. Filmin hemen hemen tamamını Michael Douglas götürüyor, Sean Penn’in öyle büyük bir rolü yok. Douglas’ın ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu görmek içinde izlenebilir. Filmin sonunda verilen mesajlar da filmin izlenilmesi gereken bir film olduğunu açıklıyorAyrıca filmi izlerken biraz dikkat edersek 'Saw' filminin de bu filmden etkilendiğini görebiliriz.
David Fincher filmini o kadar gerçekçi hale getiriyor ki,gerçeklik hissi git gide artarken film de bir o kadar ürpertici havaya giriyor.Ve ağızları açık bırakacak muhteşem finaliyle izleyiciyi -hem de bir kaç kez- dumura uğratıyor.
film başlarda biraz sıkıyor ama ilerledikçe film büyüsüne kapılıyosunuz.sonlara doğru ise ben bir kaç yerde aha film burda bitti dedim.film sonu gerçekten çok harikaydı.
"herşeyi olan bir insana ne verebilirsiniz??" -aslında hiç bişeyi olmadığını -kaybetmenin soğuk yüzünü -hayatın ne kadar anlamlı ve değerli olduğunu -monotonluğun içinde kaybettiği bazı duygularını -acımasızlığın sınırlarını -ve hayatın renklerinin olduğunu ima eden bir mesaj verebilirsiniz.. nasıl mı? izleyin!