Oyun

Yanna Solmaz
Yanna Solmaz

3 Kasım 2024 tarihinde eklendi
Çok güzeldi kesinlikle . Kalıplaşmış film senaryolarından sıkıldıysanız izlemenize tavsiye ederim . Kafa karıştırıcı ama aynı zamanda sizi içine çeken çok güzel bir film . Kocamla beraber izledik kesinlikle çok etkisinde kaldık
MVP MvP
MVP MvP

5 Ekim 2024 tarihinde eklendi
Filmin rekor kiramamasinin sebebi sihirbazin numarasini açiklamasiydi . Zaten torpil denen şey butun dunyada yokmu The gamede dicaprio oynasaydi oscar alirmiydi almazmiydi adam ne filmde oynasa oscar oscar oscar ama Michael Douglas gibi oyunculuk ve gerilimi 8bin oscarlik oyuncuda veremez . Adam her filminde oyle bir geriyorki ne yapacak lan aceba şimdi dedirtiyor gençliginde çok karizma adam bunu birtek benmi fark ediyorum . Hayir maskulen gerçekten erkegin ozu oyuncular bunlar Jason statham ikisini bir filmde oynasa z kuşagi bench basacak tiktoku birakip . Abartilacak birşey yok vb vb vb saçma yorumlar git eline kamera al aglamayi dene . Adam evde yatmiş oturdugu yerden patetes gobekle abartilacak birşey yok kameraya çekip ajansa gondersem oyunculugunu ajans kapanir . Evde oturmuş işi gucu film izleyip abartilacak birşey yokmuş . Sharon stone bacak arasini açinca diger filmde yoruma gelip buyuk çok buyuk muthiş mmmmm mmmmmut mut hhhhis yapim yazmayi
biliyor . Insanlardaki bu ego nedir kardeşim turk dizisimi bu 3saat arkaya muzik verip 80bin kere saçmalama repligini tekrarlayip duran birşeymi izledin abartilacak birşey yokmuş emege saygi herzaman gosterilmeli Nelere oscar veriyorlar git bir izle sonra eleştir kendisini Murat soner sanan işe yaramazlar
david heinze
david heinze

28 Mart 2024 tarihinde eklendi
Bu zamana kadar hep ertelediğim ve az önce bitirdiğim film. Beni şaşırtacak, ağzımı açık bırakacak bir film arıyordum ve bu filme şans verdim. İyi ki de şans vermişim. İlk başları biraz sıkıcı ama sonu inanılmaz bitiyor. Film isminin hakkını vermiş. Kaliteli, sonu sürprizli ve akıl oyunu olan bir film istiyorsanız KESİNLİKLE İZLEYİN. Gizem Gerilim türünün hastası olarak bu film gerçekten inanılmaz. Her şeyiyle neredeyse kusursuz.
nisoşş
nisoşş

13 Haziran 2022 tarihinde eklendi
Olumsuz yorumlara asla takılmayın bende yorum okuyarak film izleyenlerdenim bana güvenin ve kesinlikle izleyin film aşırı akıcı ve merak dolu anlaşılması zor bi o kadar sıra dışı senaryo ben çok beğendim çok gerildim tavsiye ediyorum
Kıvanç Giray
Kıvanç Giray

2 Mayıs 2021 tarihinde eklendi
Her şeyi olan birine ne hediye edebilirsiniz ana fikri ile yola çıkan filmde, senaryo ilk düşüncede biraz ütopik gelebilir fakat mükemmel kurgusu, gizemi ve ambiyansıyla sizi tamamen içine çeken bir havası var.
Filmden bir an bile kopmuyorsunuz. Daha ne olabilir ki derken film size her seferinde daha bitmedi diyor. Tahmin yürütürken tahminlerinizi boşa çıkarıyor.
Michael Douglas'ın harika oyunculuk performansını da dahil ederek sürükleyici film arayanlara şiddetle tavsiye ediyorum.
Sametcan Tuncel
Sametcan Tuncel

12 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Baştan sona gizem, müthiş etkileyici son.
Bu kadar eski olmasına rağmen günümüz filmlerinin bile üst seviyesinde olabilir bence,kesinlikle izleyin pişman olmazsınız.
sinema
1 ziyaretçi
22 Şubat 2016 tarihinde eklendi
"IMDb kullanıcılarının 7,8 puan, Akademi Ödüllerinin hiç ödül vermemesiyle haksızlık edilmiş fantastik güzellikte bir başyapıt. Oyuncu kadrosu her ne kadar büyük olmasa da, tecrübeli oyuncu Michael Douglas ve 2 Oscar ödülü sahibi Sean Penn'in başrolde olması oyunculuk sorununu ortadan kaldırıyor. Senaryo ve kurgu, filmin gizem ve gerilimini ortaya çıkaran n önemli etken olmuş. Film içi değerlendirme yapmak gerekirse; insanı strese sokan, acaba "bu da mı o şirketin çalışanı?" diye sorgulatan sahnelerle dolu. David Fincher, diğer önemli filmleriyle verdiği sübliminal mesajları bu filmde de veriyor. Bu filmi anlamak da her izleyiciye özel bir şey değil, Se7en ve Dövüş Kulübü gibi iki başyapıtın ortasında kalmış bu özel filmin şok edici ve beyini alt-üst eden, insanı psikolojik çatışma içerisine sürükleyen bir oyunla süslenmiş olması da adını kazanmasını sağlıyor. Film, bir kaç mertebeli gerilim katmanından oluşuyor, her 10 dakika da bir önce ki 10 dakikadan daha gerilim dolu olaylar görmek mümkün. Bir başka Fincher başyapıtı olan Se7en, Kuzuların Sessizliği ve Prestij filmiyle birlikte gördüğüm en ağır gerilimi izleyiciye sunan film. İzlerken oyun sanki Nicholas Van Orton'a değil de, size oynanıyormuş hissi içerisine giriyorsunuz, dolaylısıyla da izlerken büyük bir strese sürükleniyor insan. İnsan oyunun aşamaları karşısında direnen Van Orton'ı görünce sinir krizi geçirmiyor değil, çünkü gerçekten anlatılamayacak, yalnızca izleyerek anlamanın mümkün olduğu bir gerilim var filmin içinde. Korkunç bir büyü gibi tasarlanmış oyun, daha önce hiç görülmemiş ve rastlanmamış konusuyla dikkat çeken bir yapım. Ayrıca şuana kadar izlediğim en şaşırtıcı ve en sinir bozucu filmdir, en çok beğendiğim özellikleri ise konusunun farklı olması, CRS şirketinin oyunlarının son derece inandırıcı olması ve filmde hiç kimseye güvenmeyin havası yaratmaları oldu. Bu oyun, gözü paradan başka bir şey görmeyen ve duygusuz denebilecek bir adamın insani duygularını da ortaya çıkaracak ve pekiştirecektir. Filmin en sinir bozucu yanı bir türlü sonuca bağlanmaması ve görünen hiç bir şeyin gerçek olmaması. İzlemeden önce bir kaç yorumu okuduğum kadarıyla çok şaşırtıcı bir sona sahipmiş, zaten Fincher'ın çoğu filminde bolca bu şaşırtıcı son örneği varken, filmin sonunu iple çekmeye başladım ve bahsedildiğinden daha iyi ve şaşırtıcı olduğunu gördüm. Film bittikten ve yazılar geçtikten sonra bile bir şok bekleten bir filmdi, bu nedenle çok önemli bir yere sahip benim için. David Fincher'ın keskin zekasıyla ürettiği bu saf gerilim başyapıtı, hakettiği değeri göremeyip kendi hayran kitlesini oluşturmuş kült filmlerden."
xyesmaylox
xyesmaylox

1 Aralık 2011 tarihinde eklendi
mükemmel bir senaryo mükemmel bir kurgu mükemmel bir kadro ve ortada david fincher'in bir basyapiti.Hala filmi izlememis arkadaslar varsa hiç vakit kaybetmeden izlesinler.Favori ilk 10 filmimden biridir sayisiz kere izleyip zevk aldigim ender bir film ayrica sikici ve duragan bir yapida oldugunu söyleyen arkadaslara yorum yapmak gerekirse de türk sinemasida bu tür zihniyetler yüzünden ilerleme katedemiyor...
KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

16 Ocak 2014 tarihinde eklendi
herşeyi olan birine doğum gününde ne hediye verebilirsinizki izleyin ve böyle bir hediye almak istermiydiniz bir düşünmekte yarar var...Sanırım izlerken sinirden çatladığım tek film. Ama bu sinir filmin kötü olması ile ilgili bir şey değil. Aksine film kurgusu, senaryosu, oyunculukları vs. ile izlediğim en iyi filmler arasında sayılabilir. Ancak öyle bir senaryo var ki izlerken sinir, şaşkınlık, inanamama, algılayamama gibi birçok duygu ve durumu bir arada yaşamanızı sağlıyor en önemlisi de bütün bu duygular sırasında öyle bir gerilim içerisinde oluyorsunuz ki düşünmeyi bırakıp sadece filmi izlemeye çalışmanız mümkün olmuyor. Bence filmle ilgili yorumları çok fazla okumaya çalışmadan izlemek çok daha mantıklı; çünkü en zevklisi filmi sürekli şaşırarak ve düşünerek izlemek son olarak tabiki Michael Douglas ustalık dersi verir gibi inanılmaz oyunculuk sergilemiş arkadaşlar şiddetle tavsiye ediyorum mutlaka izeyin iyi seyirler...
hdumanx
hdumanx

11 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
bu filmi izleyip beğenmemek imkansız
Anaconda67
Anaconda67

9 Şubat 2011 tarihinde eklendi
ben böyle bişey izlemedim arkadaş,hayatımda izlediğim en iyi filmlerden birisiydi 10/10 kesinlikle
michael-maze
michael-maze

8 Şubat 2011 tarihinde eklendi
10 numara film kesinlikle izlenmesini tavsiye ederim oyun içinde oyun bu akdar gerçekçi olamazdı tbtk
Burakrises
Burakrises

23 Ocak 2011 tarihinde eklendi
işin içinde David Fincher varken sonunun bu denli olmasına şaşırılmamalı tek kelimeyle muhteşem
enesemin
enesemin

3 Ocak 2011 tarihinde eklendi
filmin bazı kısımlarını yıllar sonra unuttum diyebilirim ama o tadı damağımda kalan mükemmel film duygusunu asla unutamıyorum
filmkolik69
filmkolik69

21 Aralık 2010 tarihinde eklendi
hadi ama bu kadar da olmaz ki o muydu bu muydu falan derken sonunda yok artık dediğim filmdir.Sıcağı sıcğına yazdığım için ne diyeceğimi bilemedim :)Bu kadar zekice kurgulanmış bir senaryoya,yönetmene ve oyunculara şapka çıkarıp,şimdi bu tadı bi daha ne zaman yakalarım diye kara kara düşündüren bir film :D