Hesabım
    Yayın Hayatına Hazırlanan İddialı Yerli Diziler

    Yakında izleyiciyle buluşacak olan yerli diziler hangileri?

    TV dünyasında yeni sezon başlamak üzere, geçen yıl var olan ve yayın hayatına devam edecek olan diziler yeni sezonlarına başladı bile ama izleyicileri yeni diziler hiç şüphesiz daha çok heyecanlandırıyor. Yeni gelen dizilerin bazıları romantik, bazıları dram türüne hizmet ederken, bazı diziler yayın hayatını sonlandıran dizilerin yerine geliyor ve baskıyı derinden hissediyor. Yeni dizilerin birçoğunun tanıtım fragmanları yayınlandı ve ilk bölümlerine sayılı günler kaldı. 

    Star TV, FOX, ATV, Kanal D ve Show TV gibi kanallar yeni yayın dönemi için hazırlıklarını tamamladı. Sana Söz, Üç Kuruş, Aziz, ElkızıElbet Bir Gün ve Destan gibi diziler için geri sayıma başladı. Yıldız oyunculardan oluşan kadrolarıyla şimdiden oldukça iddalı olan bu dizilerin kadroları ve konuları için galerimiz içindeki detayları okuyabilirsiniz.

    Elbet Bir Gün

    Elbet Bir Gün

    Yaratıcı: Gül Oğuz

    Oyuncular: Şebnem BozokluSinem ÜnsalBurak YamantürkKanal: FOX Can korkusu yaşayan Feride, bu nedenle eniştesi Cemil'in yanına kaçar. Adını Gizem olarak değiştiren genç kadın, kendisine yeni bir hayat kurar. Mutlu bir evliliği olan Gizem, bir tv programında ailesinin öldürülmüş olduğunu, Cemil'in de aşığıyla kaçmış olan ablası Nesime'nin peşinde olduğunu öğrenir. Aradan geçen yılların ardından Gizem ve ablasının yolları yeniden kesişir. Gizem, hem kendisinin hem de ablasının gerçek kimliğinin ortaya çıkmasını engellemeye çalışır. Onun bilmediği, kocası Mehmet'in de eşinden gizlediği sırlarının olmasıdır.

    Elkızı

    Elkızı

    Yaratıcı: Feride Kaytan

    Oyuncular: Sevda ErginciPerihan Savaşİsmail Ege ŞaşmazKanal: FOX Ezo adındaki genç bir kızın acı dolu hayatına odaklanılan "Elkızı" dizisinin oyuncu kadrosunda Sevda Erginci, Perihan Savaş, İsmail Ege Şaşmaz, Münir Can Cindoruk, Sedef Avcı gibi isimler yer alıyor.

    Üç Kuruş

    Üç Kuruş

    Yaratıcı: Sinan Öztürk

    Oyuncular: Uraz KaygılaroğluUğur Yıldıran, Aytaç Uşun Kanal: Show TV Üç Kuruş, kurbanlarını katlettikten sonra üzerlerine üç kuruş atarak imzasını bırakan bir seri katil olan İrfan'ın hikayesini konu ediyor. Sinan Öztürk'ün yönetmen koltuğunda oturduğu "Üç Kuruş" dizisinin senaryosunu Murat Uyurkulak ile Damla Serim kaleme alıyor.

    Aziz

    Aziz

    Yaratıcı: Recai Karagöz

    Oyuncular: Murat YıldırımDamla SönmezSimay Barlas Kanal: Show TV Aziz Payidar, Antakya'nın tek halı üreticisi olan Payidar ailesinin oğludur. Refah içinde bir yaşam süren Aziz'in hayatı, Fransız delegesi Mösyö Pierre’in oğlu Teğmen Andre’yi öldürmesiyle altüst olur. Yaşananlardan sonra Aziz, sevdiği kadın dahil her şeyi ardında bırakmak zorunda kalır. Aradan geçen iki yılın ardından herkes onun öldüğünü düşünürken Aziz geri döner. Her şeyini kaybetmiş bir adam olan Aziz, geri döndüğünde Antakya'yı bıraktığından daha kötü bir halde, ilk aşkı Dilruba'yı ise amcası Galip Payidar’ın oğlu Adem ile nişanlanmış bulur. Hayata sıfırdan başlamak zorunda kalan Aziz, zorlu bir mücadeleye girişir.

    Sana Söz

    Sana Söz Yaratıcı: Ali Erkan Ersezer, Sertaç Sayın Oyuncular: Erkan PetekkayaNehir Erdoğan  Kanal: Star TV Herkese, her şeye rağmen inandıkları uğruna yolundan şaşmayan, Elif’le Ömer’in hikayesi seyirci ile buluşacak. 

    Destan

    Destan Yaratıcı: Nehir ErdemAyşe Ferda Eryılmaz Oyuncular: Ebru ŞahinEdip Tepeli Kanal: ATV Akkız, Orta Asya'nın çetin bozkırlarında Gök Kağanı Korkut Han'ın yetim bıraktığı dillere destan savaşçı dağ kızıdır. Akkız ile Gök Sarayı'nda Korkut Han'ın öksüz bıraktığı Gök Tegini Batuga arasındaki destansı aşk ise dizinin ana konusu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top