Hesabım
    Marvel'ın "Secret Invasion" Dizisinde Hangi Oyuncuları Göreceğiz?

    "Marvel Studios’ Secret Invasion", Skrulların form değiştirerek dünyaya sızmasının ardından onları durdurmak için verilen mücadeleyi konu ediyor.

    Marvel'ın Disney Plus'ta yayınlanacak olan "Marvel Studios' Secret Invasion" dizisi, küçük ama yıldızlar geçidi gibi bir kadroya sahip. Secret Invasion'da daha önce Marvel Sinematik Evreni'nde izlediğimiz Nich Fury, Talos ve Maria Hill karakterlerini canlandıran Samuel L. JacksonBen Mendelsohn ve Cobie Smulders'ın yanı sıra Marvel dünyasına ilk kez adım atacak isimler de yer alıyor. 

    Marvel Stüdyolarının bşkanı Kevin Feige'nin, kaynak materyal olan çizgi romandan çok daha derin ve ayrıntılı bir hikaye anlatacağını söylediği dizi, daha çok Nick Fury ve Talos'un kozmik bir komplo teorisini çözmeye çalışmasına odaklanacak. Yüksek profilli isimleri bünyesine katan dizi, diğer bol yıldızlı Marvel projelerine kıyasla (Avengers Endgame, Eternals) daha az kişiden oluşan bir kadroya sahip.

    Dizinin şimdilik bilinen kadrosunda son yıllarda dikkatleri üzerine çeken, Oscar ödüllü oyuncu Olivia ColmanGame of Thrones dizisinde canlandırdığı Daenerys Targaryen karakteri ile kalplerimizi kazanan Emilia Clarke; The OAPeaky Blinders gibi yapımlarda izlediğimiz Kingsley Ben-Adir; Thelma and LousieQuiz Show gibi klasikleşen filmlerde rol alan Christopher McDonald yer alıyor. Christopher McDonald'ın, ileride diğer Marvel filmlerinde de yer alacak orijinal bir karakteri  canlandıracağı biliniyor. 

    Samuel L. Jackson Marvel Sinematik Evreni'nde Nick Fury'i canlandıran oyuncu, Secret Invasion'ın da kadrosunda yer alacak.

    Ben Mendelsohn Captain Marvel ve Spider-Man: Far From Home'da Skrull lideri Talos'u canlandıran Ben Mendelsohn, Skrull istilasını anlatan dizide aynı karakteri yeniden canlandıracak.

    Cobie Smulders Marvel Sinematik Evreni'nde SHIELD ajanı Maria Hill olarak izlediğimiz Cobie Smulders da dizinin kadrosunda yer alıyor.

    Emilia Clarke Emilia Clarke'ın Secret Invasion'ın kadrosunda olduğu açıklandı fakat hangi karakteri canlandıracağı henüz bilinmiyor.

    Kingsley Ben-Adir Dizinin esas kötülerinden birini canlandıracağı konuşulan Ben-Adir'i hangi rolde izleyeceğimize dair resmi bir açıklama yapılmadı.

    Olivia Colman Oscar'lı oyuncu Olivia Colman da Secret Invasion'ın kadrosunda yer alıyor ancak hangi karakteri canlandıracağı bilinmiyor.

    Killian Scott Secret Invasion'ın hangi rolde izleyeceğimiz belli olmayan diğer bir oyuncusu ise Killian Scott.

    Christopher McDonald Deadline'a göre, Christopher McDonald, çizgi romanlarda yer almayan orijinal bir karakteri canladıracak.

    Teyonah Parris Resmi olarak açıklanmasa da WandaVision'da Monica Rambeau karakterini canlandıran Parris'in de dizide rol alacağı tahmin ediliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top