Hesabım
    74. Emmy Ödülleri: Kırmızı Halı

    Dün gece düzenlenen Emmy ödüllerinde yıldızlar kırmızı halıda parladı...

    Televizyon dünyasının en iyilerinin seçildiği Emmy Ödülleri dün gece düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Pandeminin ardından ilk kez bu yıl tam katılımla gerçekleşen tören eski görkemli günlerine dönerken, yıldızlar da kırmızı halıda şıklıklarını konuşturdular. 

    Drama dalında En İyi Kadın Oyuncu ödülünü ikinci kez kucaklayan ve bu sefer sahneye çıkıp seyircilerin karşısında ödülünü alma şansı bulan Zendaya siyah Valentino elbisesiyle geceye damga vuran isim oldu. Euphoria yıldızlarından Sydney Sweeney de gecenin dikkat çeken isimlerinden biriydi. 

    Los Angeles'ta, Microsoft Theatre'da düzenlenen törene Andrew Garfield, Sebastian Stan, Lily James, Ismael Cruz Cordova, Elle Fanning, Amanda Seyfried, Bob Odenkirk, Julia Garner, Ariana DeBose, Ben Stiller, Reese Witherspoon, Nicholas Hoult, Lee-Jung JaeRosario Dawson gibi yıldız isimler katıldı. 

    25 dalda aday olan Succession geceden 3 ödülle ayrılırken, 20 adaylık elde eden mini dizi White Lotus beş dalda ödülü kucakladı. Komedi kategorisindeki ödüllere ise Ted Lasso damga vurdu. Netflix'in hit dizisi Squid Game de geceden ödülle ayrılmayı başardı.

    74. Emmy Ödülleri'nin tüm kazananlarını görmek için tıklayın...

    Zendaya

    Andrew Garfield

    Elle Fanning

    Sebastian Stan

    Amanda Seyfried

    Sydney Sweeney

    Ben Stiller

    Bob Odenkirk

    Ariana DeBose

    Julia Garner

    Reese Witherspoon

    Lily James

    Nicholas Hoult

    Lee Jung-Jae

    Rosario Dawson

    Ismael Cruz Cordova

    Jimmy Kimmel ve Molly McNearney

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top