Hesabım
    "Emily in Paris"in Heyecanla Beklenen 3. Sezonundan İlk Görseller

    Emily Cooper'ın Yeni Maceralarına Hazır Olun!

    Netflix, Darren Star’ın yaratıcısı ve yapımcısı olduğu, Emmy ödüllü dizi Emily in Paris’in üçüncü sezonundan ilk görselleri paylaştı. Lily Collins’in Emily Cooper rolüne geri döneceği üçüncü sezonla ilgili çok özel haberler, Tudum: Netflix'ten Küresel Bir Şölen etkinliğinde paylaşılacak.

    Tudum: Netflix'ten Küresel Bir Şölen’i, 24 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’de Netflix Türkiye’nin Youtube kanalından izleyebilir, hayranlara özel bu küresel etkinlikle ilgili en son haberleri almak için Netflix'in Tudum.com/event adresli resmî hayran sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

    Ödüllü yaratıcı ve yapımcı  Darren Star, Emmy ödüllü dizi Emily in Paris'in üçüncü sezonuyla ekibinin başına geri dönüyor. Yapımcı ve başrol oyuncusu Lily Collins yeniden Emily Cooper rolünde seyircilerle buluşurken ona ilk iki sezonun diğer oyuncuları Philippine Leroy-Beaulieu, Lucas Bravo, Ashley Park, Camille Razat, Samuel Arnold, Bruno GoueryWilliam Abadie ve Lucien Laviscount eşlik ediyor. Emily in Paris'in yapımını MTV Entertainment Studios, Darren Star Productions ve Jax Media üstleniyor.

    Üçüncü sezonda Emily, hayalindeki iş için Chicago’dan Paris’e taşındıktan bir yıl sonra, kendini hayatının her alanında önemli yol ayrımlarında bulur. İki farklı yol arasında kalan Emily, bir yandan iş ve aşk hayatında sadakatinin nerede olduğuna karar vermek ve bu kararların Fransa’daki geleceği için ne anlama geldiğini bulmak zorunda kalır. Diğer bir yandan da Paris’teki hayatının ona sunduğu maceralara ve şaşırtıcı fırsatlara kendini kaptırmaya devam eder.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top