Hesabım
    2018'den Önce Geri Dönmeyecek 6 Dizi

    Bu yıl onlarsız geçecek..

    Westworld

    Dizinin hazırlık aşamasının bir kaç yıl sürdüğünü göz önünde bulundurursak, aslında 2017'de yayınlanmayacak olması çok da sürpriz değil. Öte yandan yoğun emek gerektiren özel efektlere sahip olmak da bu gecikmenin sebeplerinden, tabii bir de Jonathan Nolan ve Lisa Joy'un, dizinin çekimlerine başlanmadan 10 bölümün tamamının yazılmasını istemeleri var.

    Atlanta

    Geçtiğimiz hafta iki Altın Küre'nin sahibi olan Atlanta'nın gecikme sebebi, Bizzat Donald Glover. Zira Clover, dizinin başlamasının hemen ardından Han Solo Origin: Star Wars filminde Lando Calrissian'ı canlandırmak için imza attı ve çekimler bu ay başlıyor. Dolayısıyla FX yönetimi de Glover'ın bu büyük şansı kaçırmasını istememiş olacak ki, böyle bir esneklik sağlamış.

    American Crime Story

    İlk sezonunda O.J.Simpson davasını ele alarak büyük beğeni elde eden American Crime Story'nin bir sonraki sezonu Katrina üzerine olacak. Şu sıralar yazarlar hikaye üzerinde harıl harıl çalışıyor ancak hikayeyi toparlamak o kadar da kolay değil. FX CEO'su John Landgraf, "Bizi mutlu edecek materyali toparlamak zaman alıyor." diyerek dizinin gecikeceğinin sinyalini verdi. Öte yandan Ryan Murphy'nin yine FX için hazırladığı Feud: Bette and Joan Mart'ta yayında olacak. Tüm bunlara rağmen FX 2018'de bu gecikmeleri telafi edecek ve aynı yıl içinde American Crime Story iki farklı hikaye ile yayınlanacak. Katrina'nın ardından Versace de ekrana gelecek konulardan.

    Daredevil, Luke Cage, Jessica Jones

    Netflix bu yıl Daredevil, Luke Cage ve Jessica Jones'u yedek kulübesine çekiyor ama Marvel'den elbette vazgeçmiyor. Zira bu yıl Netflix'in tüm Marvel dizilerindeki karakterleri bir arada izleyebileceğimiz The Defenders ve Iron Fist bizimle olacak. Bununla birlikte henüz bir tarih olmasa da muhtemelen Daredevil spin-off'u The Punisher da izleyebileceklerimizden.

    Atlanta

    Geçtiğimiz hafta iki Altın Küre'nin sahibi olan Atlanta'nın gecikme sebebi, Bizzat Donald Glover. Zira Clover, dizinin başlamasının hemen ardından Han Solo Origin: Star Wars filminde Lando Calrissian'ı canlandırmak için imza attı ve çekimler bu ay başlıyor. Dolayısıyla FX yönetimi de Glover'ın bu büyük şansı kaçırmasını istememiş olacak ki, böyle bir esneklik sağlamış.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top