Hesabım
    Jonathan Nolan
    Görev Senarist , İdari yapımcı , Showrunner Daha fazlası
    Sahne adı

    Jonah Nolan

    Uyruk
    İngiliz
    Doğum tarihi 6 Haziran 1976
    Yaş
    47
    23
    yıllık kariyer
    3
    film ve dizi
    Zihin Gezgini Altyazılı Teaser

    Filmografi

    Fallout
    Fallout
    2023
    Westworld
    Westworld
    11 Aralık 2018
    The Peripheral
    The Peripheral
    21 Ekim 2022
    Zihin Gezgini
    Zihin Gezgini
    20 Ağustos 2021
    Yıldızlararası
    Yıldızlararası
    7 Kasım 2014
    Person Of Interest
    Person Of Interest
    21 Ocak 2014
    Terminatör: Kurtuluş
    Terminatör: Kurtuluş
    5 Haziran 2009

    Fotoğraflar

    Haber

    Jonathan Nolan "Westworld" Dizisini Tamamlamak İstiyor
    Haberler - Gündemdeki Diziler
    5 Nisan 2024 Cuma
    Prime Video'nun "Fallout" Uyarlamasından İlk Görseller!
    Haberler - Gündemdeki Diziler
    Dizi "Westworld"ün yaratıcıları Jonathan Nolan ve Lisa Joy'un imzasını taşıyor.
    29 Kasım 2023 Çarşamba
    Amazon'un "Fallout" Dizisine İlk Bakış!
    Haberler - Gündemdeki Diziler
    Amazon Prime Video, Fallout video oyunu serisinin 25. doğum gününü kutlamak için, merakla beklenen dizi uyarlamasından yeni…
    26 Ekim 2022 Çarşamba
    Yorumlar
    Back to Top