Hesabım
    Tolga Sarıtaş Başrollü "Ferhat İle Şirin"den Set Kareleri!

    Ferhat ile Şirin, sete taşındı!

    Başrolünü Cansu DereLeyla Tanlar ve Tolga Sarıtaş'ın paylaştığı yılın en iddialı dizilerinden Ferhat İle Şirin'den set fotoğrafları yayınlandı. O3 Medya ile Artistanbul’un yapımcısı, Mehmet Ada Öztekin'in yönetmeni olduğu Ferhat İle Şirin'in çekimleri tam gaz devam ediyor.

    Çekimlerine resmi olarak İstanbul'da başlanan romantik dram dizisi Ferhat İle Şirin, aşk acısını, sevincini, nefretini, tutkusunu, ihaneti ve intikamı bir arada izleyiciye sunmayı hedefliyor. Dizi, üç karakter üzerinden ilerleyecek: Ferhat, Şirin ve Banu. Aşk, onlar için hem bir mucize olacak, hem de onları bir girdaba sürükleyecek. Tarihin tozlu sayfalarından kopup gelen Ferhat ve Şirin'in aşkının arasındaki en büyük engel Banu olacaktır.

    Fox ekranlarındaki izleyicileriyle buluşacak olan Ferhat İle Şirin'de Söz dizisiyle tanıdığımız başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş, Ferhat İle Şirin'in Ferhat'ını canlandıracak. Şirin karakterine ise Paramparça dizisinde izleme şansı yakaladığımız 21 yaşındaki genç oyuncu Leyla Tanlar hayat verecek. Banu karakterine ise Cansu Dere hayat verecek.. Ayrıca dizinin oyuncu kadrosunda Yıldıray Şahinler, Ushan Çakır, Emel ÇölgeçenŞehsuvar Aktaş ve Işıl Yücesoy gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini ise Mahmut ile Meryem, 7. Koğuştaki MucizeKaybedenler Kulübü ve Kaybedenler Kulübü Yolda gibi yapımlarda imzası bulunan Mehmet Ada Öztekin üstleniyor.

    Ferhat İle Şirin dizisinin Fox'taki izleyicilerinin karşısına ne zaman çıkacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top