Hesabım
    Stranger Things'in 4. Sezonundan Yeni Teaser!

    Stranger Things, kaldığı yerden devam ediyor.

    2016 yılından bugüne devam eden fantastik Netflix dizisi Stranger Things'in 4. sezonundan yeni bir teaser paylaşıldı. Sneak peak'te Stranger Things'deki kahramanlarımızın 4. sezona kadar başından geçen her şeyi özet olarak izliyoruz. Ayrıca klipte yer alanlara göre Stranger Things 2022 yılında Netflix'e dönüş yapacak.

    Yayınlanan her sezonuyla daha büyük popülerliğe kavuşan, aynı zamanda genç oyuncuların da gözümüzün önünde büyüdüğünü kanıtlayan Stranger Things, 4. sezonuyla geri dönüyor. Dizinin 3. sezonu 2019 yılında yayınlanmıştı. Bu nedenle hayranlar heyecanlı bir bekleyiş içerisinde bulunuyor. Netflix, ilk 3 sezonu tekrardan izlemek isteyenler için dizinin en önemli sahnelerinden hazırlanan sneak peak'i paylaştı. Böylelikle biz de Eleven'ı, Mike'ı, Hopper'ı, Joyce'u, Dustin'i ve diğer karakterleri ne kadar özlediğimizi anladık. Yayınlanan görseller ise yeni maceralarından ilk izlenimleri veriyor.

    80'li yıllarda geçen Stranger Things, Millie Bobby BrownFinn WolfhardWinona RyderDavid HarbourGaten MatarazzoNatalia DyerCharlie HeatonJoe Kerry, Sadie Sink, Maya Hawke, Cara Buono gibi isimleri yıldızı yapıyor. Ayrıca diziye Sherman Augustus, Mason Dye, Robert Englund, Nikola Djuricko ve Tom Wlaschiha katılıyor. 4. sezon hakkındaki en ilginç haber Jim Hopper'ın dönüşüne dair olmuştu. Ancak haber biraz hızlı açıklandı ve 2020'nin Şubat ayı içerisinde Hopper'ın dönüşünü öğrendik.

    Stranger Things, 2022 yılı içerisinde 4. sezonuyla izleyici karşısına çıkacak.

    Stranger Things

    Stranger Things

    Stranger Things

    Stranger Things

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top