Hesabım
    The Batman Yazarından Chloe Grace Moretz'li "Mother / Android" Geliyor

    Hulu yapımı Mother / Android filminden ilk görseller paylaşıldı.

    Chloe Grace Moretz'in yıldızı olacağı Hulu yapımı Mother / Android'den ilk görseller resmi olarak paylaşıldı. The Batman filminin senaryosunda Matt Reeves ile ortak çalışma yürüten Mattson Tomlin, filme imzasını attı. Görsellerde farklı bir dünyanın kapısını aralıyoruz.

    Kick-Ass, Carrie ve Greta gibi yapımlarla bir yıldıza dönüşen Chloe Grace Moretz, Hulu yapımı Mother / Android filminin başrolü olarak karşımıza çıkacak. Detroit ve Euphoria'dan tanıdığımız Algee Smith, Moretz'e filmde eşlik edecek. Moretz, hamile bir kadına hayat verecek. Smith ise onun erkek arkadaşı olarak filmde boy gösterecek. Görsellerden birinde gözümüze, yapay zekaların parlak mavi gözlü olması ayrıntısı çarpıyor. Bir çeşit zombi kıyameti atmosferi izleyeceğiz gibi görünüyor.

    Mother / Android'in konusu ise şöyle: Kısa bir süre sonra anne baba olacak olan Sam ve Georgia, çocuklarının doğumundan önce onların güvenliğini sağlayacak bir yer bulmak için tehlikeli bir yolculuğa çıkar. Çünkü ülkede insanlar ile yapay zeka arasında büyük bir savaş vardır. Çift, çocukları doğmadan yapay zeka savaşından kaçmanın yolunu bulmalıdır.

    The Batman'in yönetmeni Matt Reeves, Mother / Android'in yapımcısı olarak görev alıyor. Adam Kassan, Rafi Crohn, Bill Block ve Charles Miller ona yapımcı olarak eşlik ediyor. Mother Android, 17 Aralık tarihinde Hulu'daki yerini alacak.

    Mother / Android

    Mother / Android

    Mother / Android

    Mother / Android

    Mother / Android

    Mother / Android

    Mother / Android

    Mother / Android

    Mother / Android

    Mother / Android

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top