Hesabım
    Avatar 2'den İlk Görseller Geldi!

    Tüm zamanların en çok izlenen filmi Avatar'ın devam filminden ilk görseller paylaşıldı.

    James Cameron imzalı, 2009 yapımı Avatar'ın devam filmi uzun süredir planlanıyordu. Toplamda 4 film halinde yayınlanacak devam filmlerinin ilkinin çekimleri başladı. Filmin tam adının Avatar 2: The Way of Water olabileceği yönünde birtakım söylentiler olsa da şimdilik, resmi olarak yalnızca Avatar 2 olarak adlandırılıyor. Oyuncu kadrosunda, Kate WinsletMichelle YeohSam WorthingtonZoe SaldanaSigourney Weaver gibi isimlerin yer aldığı Avatar 2'nin, 2022 yılının Aralık ayında vizyona girmesi planlanıyor. 

    Filmin resmi Twitter hesabında, büyüleyici Pandora'nın devam filminde nasıl görüneceğini gösteren konsept görseller yayınlandı. Geçtiğimiz günlerde yönetmen James Cameron da setten fotoğraflar paylaşarak bizi filmin zorlu yaratım sürecine şahit olmaya davet etmişti. Cameron, Entertainment Weekly'ye verdiği röportajda ilk Avatar filmi gişede bu kadar iyi kazanmasa devam filmlerini asla yapamayacaklarını, çünkü bunun delilik olduğunu söyledi. Avatar'ın dört devam filminin toplam maliyetinin 1 milyar dolar olduğu biliniyor.

    James Cameron, Avatar 2'de, yaratmış olduğu evreninin hem kökenlerine iniyor hem de sınırlarını genişletmeyi hedefliyor. Filmin konusu kısaca şöyle: Avatar'da yaşanan olaylardan birkaç yıl sonra Jake ve Neytiri Pandora'da kendi ailelerini kurmuştur. Ancak onlar evlerini terk etmek zorunda kalır. Bu yüzden Jake ve Neytiri, suyun yüzeri ve altı dahil olmak üzere Pandora'nın dışındaki yerleri keşfetmeye başlar.

    Fotoğraf: Entertainment Weekly

    Fotoğraf: Entertainment Weekly

    Fotoğraf: Entertainment Weekly

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top